16. april 2021
Der er så yndigt ude i skoven... bare ikke når ukendte gerningsmænd dumper deres affald. Foto: Naturstyrelsen
gallery icon

Se billedserie

Der er så yndigt ude i skoven... bare ikke når ukendte gerningsmænd dumper deres affald. Foto: Naturstyrelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Affald dumpet i Skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affald dumpet i Skov

Svineri. Så kortfattet kan det beskrives, efter ukendte gerningsmænd har dumpet et stort læs byggeaffald og paller ude i skoven

Lokalavisen Frederikssund - 20. februar 2020 kl. 12:10

Der er flot i skoven her om vinteren, og skovløber Torben Andersen fra Naturstyrelsen er glad for arbejdet i det fri, som både er spændende og med mange forskellige daglige opgaver.

Men nogle gange er det med Torben Andersens egne ord noget rigtigt svineri, man skal rydde op i.

Torben Andersen erfarede selv fredag den 14. februar, at der var smidt byggeaffald i Slagslunde Skov, og Naturstyrelsen er også efterfølgende blevet kontaktet af borgere om svineriet.

"Skovens almindelige gæster er blevet meget bedre til at tage affald fra skovturen med hjem, men vi oplever desværre stadig, at der bliver dumpet en del byggeaffald i skoven," fortæller Torben Andersen i en pressemeddelelse til Lokalavisen.

Skovløberen kunne til sin store ærgrelse konstatere, at en lastbil var kørt ind på en af parkeringspladserne langs Gulbjergvej, og der havde tippet et stort læs med blandt andet byggeaffald og paller af på parkeringspladsen.

Naturstyrelsen skal prioritere hårdt, fordi der er besparelser på budgettet. Derfor betyder den slags oprydning, at pengene tages fra naturpleje, renovering af bålpladser og stier og hvad Naturstyrelsen i øvrigt bruger penge på for at gøre det attraktivt at benytte skovene, oplyser Naturstyrelsen i pressemeddelelsen.

Charlotte Mølgaard fra Naturstyrelsen synes, det er ærgerlige penge man nu skal bruge på at betale en lastbil med kran for at hente affaldet og derefter på at få kørt det hele på genbrugsplads.

"De penge ville vi langt hellere bruge til glæde for de mange lokale brugere af skoven og på naturen," lyder det fra Charlotte Mølgaard.

Pressemeddelelse

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?