22. oktober 2021
Keld Stenlien Hansen er indkaldt som stedfortræder for byrådsmedlem Carina Buurskov. Foto: KT
Keld Stenlien Hansen er indkaldt som stedfortræder for byrådsmedlem Carina Buurskov. Foto: KT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre-udskiftning: Stenlien afløser Buurskov i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre-udskiftning: Stenlien afløser Buurskov i byrådet

Venstres byrådsmedlem Carina Buurskov er syg og bliver i den kommende tid erstattet af stedfortræder Keld Stenlien Hansen

Lokalavisen Egedal - 29. oktober 2020 kl. 09:15
Af Kenneth Tanzer

På onsdagens Egedal-byrådsmøde blev det godkendt, at Venstre indkalder Keld Stenlien Hansen som stedfortræder for byrådsmedlem Carina Buurskov, der er blevet syg og vil være fraværende i mindst én måned.

Stedfortræderen er den person, som står først på stedfortræderlisten for liste V. Borgmester Karsten Søndergaard kunne derfor indkalde Keld Stenlien Hansen Hansen (V).

Keld Stenlien Hansen er fortsat bosiddende i kommunen, og kan således indtræde i byrådet. Han træder nu ind i Carina Buurskovs hverv som almindeligt byrådsmedlem, almindeligt medlem af Familieudvalget og Social- og Sundhedsudvalget samt personlig suppleant for Carina Buurskov i Handicaprådet.

Samtidig blev det besluttet, at Venstres gruppe har peget på Rikke Mortensen (B) som midlertidig formand for Familieudvalget med Bo Vesth (V) som midlertidig næstformand. Keld Stenlien Hansen indtræ derderfor ikke i Carina Buurskovs hverv som formand for Familieudvalget.

"Ved fravær på grund af sygdom har et byrådsmedlem ret til vederlag i indtil ni måneder. Der skal derfor i fraværsperioden udbetales fast vederlag til både Carina Buurskov og Keld Stenlien Hansen," oplyser administrationen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?