18. september 2020
Efter et aflyst forår og en lang sommer skal Stenløse Gymnastik i gang igen. Arkiv
Efter et aflyst forår og en lang sommer skal Stenløse Gymnastik i gang igen. Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods corona-udfordringer: Gymnastikforening er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods corona-udfordringer: Gymnastikforening er klar

"Vi er meget fortrøstningsfulde," lyder det fra Stenløse Gymnastik, der ser fremad efter en tung corona-periode

Lokalavisen Egedal - 06. august 2020 kl. 10:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tilbage i marts måned måtte Stenløse Gymnastik som alle andre foreninger med indendørs idræt lukke alle aktiviteter ned, da corona epidemien accelererede i Danmark, men nu gøres der klar til en ny tid og til en masse nye rutiner, som blandt andet indebærer afspritning af hænder og afrensning af redskaber både før og efter brug.

"Vi er meget fortrøstningsfulde med hensyn til den kommende sæson - både når det gælder vores aktiviteter for børn men også for de voksne", fortæller Martin Pedersen fra foreningens bestyrelse.

"På børneholdene handler det om at videreføre de rutiner børnene har fra skole og børnehave omkring god håndhygiejne, om at hoste i ærmet, og at man skal blive hjemme, hvis man er det mindste sløj," siger han i en pressemeddelelse.

Handler om fællesskab

Den største udfordring for foreningerne er træningstilbuddene til voksne, som i sagens natur handler meget om at mødes i fællesskab, men hvor afstanden mellem deltagerne skal tænkes ind i alle aspekter.

"Hvis vi var vi en tennisklub, var det nok ikke så svært, men på vores fitness hold, som altid har mange deltagere, skal vi være meget mere forberedte inden sæsonstart. I Stenløse Gymnastik har vi sat en grænse på maksimalt 20 deltagere på vores voksenhold, for så vil der stadig være god plads mellem deltagerne, men derudover har vi også udvidet paletten med hold og tilbud, så ingen behøver at gå forgæves", fortsætter Martin Pedersen.

I den kommende sæson, som starter i slutningen af august, får Stenløse Gymnastik den populære træningsform Hiit på programmet, og det bliver med to ugentlige træninger.

"Træningsformen er utrolig populær, så jeg er rigtig glad for, at vi nu også får det tilbud sammen med vores aktiviteter med cirkeltræning og CrossFit. Det skal nok blive en god sæson", siger Martin Pedersen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?