5. juli 2020
Sådan så facaden ud på Stengårdsskolen torsdag morgen. Privatfotos
gallery icon

Se billedserie

Sådan så facaden ud på Stengårdsskolen torsdag morgen. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trist syn mødte elever og lærere: Massivt graffiti-hærværk mod Ølstykke-skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trist syn mødte elever og lærere: Massivt graffiti-hærværk mod Ølstykke-skole

Natten til torsdag har graffiti-hærværksmænd igen været på spil på Stengårdsskolen. Ærgerligt og trist, lyder det fra skolens daglige leder Kenneth Rosfort

Lokalavisen Egedal - 04. juni 2020 kl. 16:35
Af Kenneth Tanzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stengårdsskolen i Ølstykke har gentagne gange været udsat for graffiti-hærværk, og nu er den gal igen.

Graffiti-tags som blandt andet "Dø FC", "BIF 43" og "bøsse kbh" var tydelige på skolens facader, da elever, lærere og forældre mødte ind torsdag morgen.

"Det er nok fjerde gang, at vi bliver ramt af graffiti-hærværk i dette skoleår. Det er trist og ærgerligt, at der findes unge mennesker, der har det så skidt, at de laver graffiti-hærværk. Det er også med til at skabe et forkert billede af vores skole, så vi er meget trætte af det - også fordi det er voldsomt denne gang," siger Stengårdsskolens daglige leder Kenneth Rosfort, der håber, at man nu kan finde frem til gerningsmændene.

Har overvågningsbilleder

"For tre uger siden kunne vi se dem i aktion på vores videoovervågning. Her stod de i hættetrøjer og tog billeder af deres hærværk. Jeg ved, at kommunen og SSP er på sagen for at finde frem til dem. Personerne skulle lige vide, hvad det koster kommunen at fjerne det igen. Det er ikke småpenge, og hvis de bliver fundet, så venter der en kæmpe regning," lyder det fra Kenneth Rosfort.

Han tror ikke, at hærværksmændene skal findes blandt skolens egne elever.

"Nej, det er ikke elever fra vores skole. Vi har godt styr på vores unge, så det ville overraske mig meget," siger Kenneth Rosfort, der understreger, at de samme graffiti-tags går igen flere steder i kommunen.

"Det er ikke kun på vores skole-matrikel. Det er også i tunneler, på cykelskure og flere andre steder. Forhåbentlig kan vi komme det til livs," siger Kenneth Rosfort.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?