27. juli 2021
2E Group melder om voldsom stor interesse for de kommende boliger i Egedal By. Illustration: 2E Group
2E Group melder om voldsom stor interesse for de kommende boliger i Egedal By. Illustration: 2E Group
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor interesse: Boligprojekt i Egedal fuldt udlejet på to timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor interesse: Boligprojekt i Egedal fuldt udlejet på to timer

I Egedal Stationsby blev 2. etape af et stort boligprojekt udlejet på kun to timer. Og 2E Group kan snart melde om endnu et stort salg til ejendomsinvestor

Lokalavisen Egedal - 25. februar 2020 kl. 11:56

2E har netop sat gang i byggeriet af 2. etape af et stort boligprojekt i Egedal Stationsby, og efter to timers åbent hus søndag, kan den nordjyske udvikler melde alt udlejet.

Mæglerne fra 2E Bolig har ikke oplevet en interesse, end den de oplevede søndag

"Vi kan med syvtommersøm slå fast, at Egedal Stationsby er stedet, man gerne vil bo - og det projekt, 2E Group har udviklet, er virkelig noget, der tiltaler de kommende beboere. Dette sammenholdt med de attraktive lejepriser, gør det meget interessant, udtaler ejendomsmægler John Ryborg fra 2E Bolig.

Etape 2 omfatter på 36 lejligheder, og flere måtte desværre gå forgæves, ligesom aftalte møder med lejere i den kommende uge må aflyses. Om få uger udbydes næste etape til gengæld. Boligerne starter i størrelse fra 70 kvm og op til 90 kvm.

Nyt stort salg i Egedal

"Vi er også glade for den store interesse, som ejendomsinvestorer udviser for at investere i Egedal Stationsby senest med salget til ejendomsfonden NREP, som blev offentligt gjort sidste uge. Vi forventer inden for kort tid at kunne offentliggøre et nyt stort salg i Egedal Stationsby," siger Jesper Skovsgaard, administrerende direktør i 2E Group, i en pressemeddelelse.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?