5. juni 2020
Ismail Aslam, der er filialdirektør hos Nordea Egedal, glæder sig til mandagens genåbning.
Ismail Aslam, der er filialdirektør hos Nordea Egedal, glæder sig til mandagens genåbning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På mandag: Nordea genåbner filialen i Egedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På mandag: Nordea genåbner filialen i Egedal

"Vi glæder os til at byde kunderne velkommen tilbage og få noget liv i filialen igen," siger Ismail Aslam, der er filialdirektør hos Nordea Egedal

Lokalavisen Egedal - 21. maj 2020 kl. 09:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag 25. maj åbner Nordea igen dørene til filialen Nordea Egedal.

I de seneste godt ni uger har Nordea primært betjent kunderne digitalt, men mandag 25. maj slår filialen Nordea Egedal igen dørene op.

"Det har været spændende at følge, hvordan mange af vores kunder i de seneste uger har taget mulighederne for at klare deres pengesager hjemmefra til sig. Det gælder ikke mindst muligheden for at holde online-møder," siger Ismail Aslam, der er filialdirektør hos Nordea Egedal.

"Når det er sagt, så er der heldigvis stadig mange situationer, hvor det giver værdi at mødes fysisk. Og vi glæder os til at byde kunderne velkommen tilbage og få noget liv i filialen igen," siger han i en pressemeddelelse..

I filialen vil alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer naturligvis blive efterfulgt nøje, så det er trygt og sikkert, og så smittespredningen fortsat bekæmpes.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?