4. juni 2020
Morten Vest Terp og Søren Danielsen har slået deres virksomheder sammen under navnet Alpha Electric. Pressefoto
Morten Vest Terp og Søren Danielsen har slået deres virksomheder sammen under navnet Alpha Electric. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ølstykke-virksomhed i fusion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ølstykke-virksomhed i fusion

Alpha Electric A/S fra Ølstykke har slået sig sammen med MVT Elteknik Aps

Lokalavisen Egedal - 26. marts 2020 kl. 07:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Det perfekte match."
Det er intet mindre hvad Søren Danielsen, Alpha Electric A/S fra Ølstykke og Morten Vest Terp, MVT Elteknik Aps kalder fusionen af deres selskaber.

Fremover vil disse to leverandører til den danske byggebranche forsætte deres fælles virke under navnet Alpha Electric.

"Søren og jeg har kendt hinanden og arbejdet sammen i mange år, og vi har begge samme høje standarder, både når det gælder service overfor vores kunder og leverandører, medarbejderpleje og ikke mindst selve håndværket", udtaler den kommende administrerende direktør for det fusionerede Alpha Electric A/S, Morten Vest Therp.

Alpha Electric startede op i 2003, hvor Søren Danielsen efter mange år med ansvar større entreprisesager, sprang ud som selvstændig. I dag er Søren og de godt 45 medarbejderes fokus stadig på større entrepriser, med Scandic Scanport Amager, OPP Ringsted, og CPH Highline som nogle af lidt mere kendte referencer.

"I det daglige vil vores samarbejdspartnere ikke mærke den store forskel, men både som leverandør og kunde vil Alpha Electric fremstå som en endnu mere komplet virksomhed, med en bred vifte af kompetencer og med en, for vores leverandører, interessant indkøbsstyrke" udtaler Søren Danielsen, der fortsætter som driftsdirektør.

Fortsætter i Ølstykke

"Som udgangspunkt giver det rigtig god mening at fortsætte med vores to driftssteder, henholdsvis i Hillerød og i Ølstykke, så det laver vi ikke om på. Der er dog ingen tvivl om at vi, udover de helt åbenlyse kompetencemæssige synergier, også kan skærpe vores administrative rutiner, men det overlader jeg fremover trygt til Morten" slutter Søren Danielsen.

Det nye Alpha Electric A/S beskæftiger fremadrettet godt 60 medarbejdere, der løser opgaver på hele Sjælland, dog med hovedvægten på Storkøbenhavn.

Pressemeddelelse

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?