6. august 2020
Selv om de fleste forbinder teleselskabernes mobilmaster og antenner med netop mobiltelefoni, er det særligt dataforbruget i netværket, som stiger og dermed skaber behov for nye udvidelser. Foto: Carsten Andersen
Selv om de fleste forbinder teleselskabernes mobilmaster og antenner med netop mobiltelefoni, er det særligt dataforbruget i netværket, som stiger og dermed skaber behov for nye udvidelser. Foto: Carsten Andersen
Foto: Fotograf Carsten Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ølstykke får bedre mobildækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ølstykke får bedre mobildækning

Teleselskabet 3 øger mobildækningen i Egedal Kommune med en ny masteposition på Stengårds Plads i Ølstykke

Lokalavisen Egedal - 14. januar 2020 kl. 14:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig var teleselskabet 3 forbi Stengårds Plads i Ølstykke for at opsætte en ny masteposition, der vil øge mobildækningen i området til glæde for selskabets kunder i nærheden.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Teleselskabet 3.

Den nye masteposition øger netværkets rækkevidde og datakapacitet, så signalet både bliver stærkere og dækker et større område.
Konkret betyder det, at 93 % af beboerne i Ølstykke kan opnå en minimumshastighed på 20 Mbit/s på 3’s netværk – til sammenligning anbefaler Netflix en minimumshastighed på 5 Mbit/s ved streaming i HD-kvalitet. Den nye mast vil dermed give en bedre oplevelse, når brugere af netværket taler i telefon, er på nettet eller streamer serier.

Stiller krav

Selv om de fleste forbinder teleselskabernes mobilmaster og antenner med netop mobiltelefoni, er det særligt dataforbruget i netværket, som stiger og dermed skaber behov for nye udvidelser.

”Stadig flere bruger mobilnettet til at få internet i hjemmet med mobilt bredbånd, og det stiller krav til netværkets kapacitet. Derfor udvider vi løbende netværket med nye mastepositioner og opgraderer det med ny teknologi på de geografiske punkter, hvor forbruget stiger mest. Tidligere brugte kunderne mest af alt mobilt bredbånd til at gå på nettet på laptoppen, når de var på farten, men nu er både nettet og routerne så gode, at mobilt bredbånd mange steder bliver brugt som den primære kilde til internet i hjemmet,” siger Kim Christensen, der er netværksdirektør hos 3.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?