28. september 2020
Handelsbanken lægger sine to filialer sammen til Handelsbanken Egedal, der nu åbner i Ølstykke i helt nye rammer oven på den nye Harald Nyborg-butik. Foto: KT
Handelsbanken lægger sine to filialer sammen til Handelsbanken Egedal, der nu åbner i Ølstykke i helt nye rammer oven på den nye Harald Nyborg-butik. Foto: KT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt byggeri står klar: Nu rykker Handelsbanken ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt byggeri står klar: Nu rykker Handelsbanken ind

I starten af oktober flytter Handelsbanken ind i de nye lokaler over Harald Nyborg i Ølstykke

Lokalavisen Egedal - 15. september 2020 kl. 08:09

Handelsbanken lægger sine to filialer i Slangerup og Stenløse sammen.

Det nye, samlede team flytter ind i nybyggede og moderne lokaler i Ølstykke med første åbningsdag den 5. oktober 2020. Filialen kommer fremover til at hedde Handelsbanken Egedal.

"Vi har valgt at konsolidere vores filialnetværk, fordi vi tror, at vi kan levere et endnu stærkere tilbud til vores kernekunder ved at samle vores kompetencer," forklarer Ida Riisberg Mikkelsen, direktør i Handelsbanken Slangerup og konstitueret direktør i Egedal.

"Et stærkt, samlet medarbejderteam vil give kunderne endnu bedre og mere specialiseret rådgivning, både på privat- og erhvervssiden. Desuden vil det give medarbejderne bedre udviklingsmuligheder og et stærkere fagligt miljø," siger Ida Riisberg Mikkelsen.

Attraktiv beliggenhed

Den nye filial glæder sig til at flytte ind på Valdemarsvej 7,1 i Ølstykke, hvor butikken Harald Nyborg vil ligge i stueetagen.

"Beliggenheden er attraktiv med gode parkeringsforhold - tæt på de store indfaldsveje og Egedal Station. Filialen holder åbent alle hverdage mellem kl. 10.00 til 16.00. Desuden er der mulighed for rådgivning efter aftale uden for normal åbningstid alle hverdage. Vi glæder os rigtig meget til at byde alle vores kunder velkommen i vores nye, lækre faciliteter. Alle er velkomne til at komme forbi og hilse på vores team, og vi vil stræbe efter at skabe en smidig overgang for kunderne. Vi tror, at det vil være en fordel for mange, at vi er flere kræfter til at sikre en god kundeoplevelse og høj tilgængelighed, uanset om vi mødes på telefon, fysisk eller digitalt," siger Ida Riisberg Mikkelsen.

pressemeddelelse

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?