29. marts 2020
På "torvet" i Stenløse Syd ved Børnehuset Vandfaldet er man i fuld gang med at bygge boliger.
På "torvet" i Stenløse Syd ved Børnehuset Vandfaldet er man i fuld gang med at bygge boliger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny udvikling af Stenløse Syd: 17 nye lejeboliger klar til indflytning i foråret 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny udvikling af Stenløse Syd: 17 nye lejeboliger klar til indflytning i foråret 2021

Boligselskabet Hareleddet 46 har netop sat gang i et nyt bolig-projekt, hvor beboerne får egen have eller tagterrasse

Lokalavisen Egedal - 17. februar 2020 kl. 09:04
Af Kenneth Tanzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udviklingen af bydelen Stenløse Syd har været massiv gennem de senere år, men som Lokalavisen Egedal tidligere har beskrevet, så er et nyt bolig-projekt under opsejling i området.

Således kan "Boligselskabet Hareleddet 46" meddele, at byggeriet af 17 splinternye lejeboliger er skudt i gang på Hareleddet.

"Totalentreprenøren Hhm A/S er netop gået i gang med afrømning af muld, inden der støbes fundamenter i de kommende uger. Det er en spændende start-fase, som vi ser meget frem til at udføre," siger Jørgen Nielsen fra "Boligselskabet Hareleddet 46".

Det var ellers ikke planen, at der på Hareleddet skulle opføres nye boliger. I stedet var der tale om et erhvervs-formål, men det projekt så aldrig dagens lys.

Erhverv blev droppet

"I forbindelse med planlægningen af Stenløse Syd var grunden oprindeligt lokalplanlagt til et supermarked, men der var angiveligt ikke interesse for at placere en ny butik så tæt på Egedal Centret. I stedet har vi erhvervet grunden med henblik på at opføre lejeboliger, og det glæder vi os rigtig meget til," siger Jørgen Nielsen.

Bolig-projektet bliver som sagt på 17 lejeboliger i to blokke, og Jørgen Nielsen er særdeles begejstret.

"Det bliver nogle lækre boliger i et skønt område. De fleste boliger får enten eget havestykke eller en fantastisk 48 kvadratmeter ugenert tagterrasse. Boligerne er varierende i størrelse fra cirka 63 til 140 kvadratmeter og bygningerne forskydes i højden, hvilket sammen med de "begrønnede" tage vil give et spændende byggeri. Det bliver med andre ord en flot nabo til torvet," siger Jørgen Nielsen, inden han han bringer en tidsplan for det videre projekt.

"Byggeriet vil være klar til indflytning i foråret 2021," siger han.