28. september 2020
Som det ser ud nu, forventer kommunen at have overgangen færdig til brug for cyklister i starten af november 2020. Foto: Egedal Kommune
Som det ser ud nu, forventer kommunen at have overgangen færdig til brug for cyklister i starten af november 2020. Foto: Egedal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu tages der fat på sidste led af supercykelstien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu tages der fat på sidste led af supercykelstien

Egedal Kommune har fået Vejdirektoratets betingede godkendelse, men de cykelglade må stadig væbne sig med tålmodighed

Lokalavisen Egedal - 06. august 2020 kl. 16:01

Anlægget af vores nye supercykelsti fra Stenløse til Jyllinge har haft en lang og lidt bumlet vej.

Det beklager kommunen på de mange cyklisters vegne, men med Vejdirektoratets betingede godkendelse er kommunen nu parate til at tage fat på det sidste led, der mangler for at kunne forbinde stien ved statsvejen A6.

Egedal Kommunes strækning på Jyllingeruten, cirka fem kilometer, er anlagt og benyttes allerede nu af mange cyklister, men overgangen, hvor de skal krydse statsvejen A6 for at fortsætte ad den færdige supercykelsti til Jyllinge på den anden side af vejen, er endnu ikke etableret.

"Vi beklager meget forsinkelsen på denne del og de gener, der er for cyklister ved krydset. Forsinkelsen skyldes, at vi lige inden sommerferien har fået en betinget tilladelse til projektet fra Vejdirektoratet, der kræver opfølgning hos os, før vi reelt kan igangsætte selve anlægsarbejdet af krydset. Vi har derfor stadig nogle ting, der skal rettes til i projektet, før vi kan stikke spaden i jorden. For eksempel skal cykelsignalanlægget rettes til, der skal justeres en trafiksikkerhedsrevision og anlægget skal godkendes hos Politiet. Det er tilretninger Vejdirektoratet har krævet for trafiksikkerhedens skyld, og det tager kommunen selvfølgelig meget alvorligt, så vi sammen sikrer, at det endelige anlæg er så godt som muligt," skriver Egedal Kommune i en pressemeddelelse.

Som det ser ud nu, forventer kommunen at have overgangen færdig til brug for cyklister i starten af november 2020.

Må vente et par måneder

"Desværre må cyklisterne således vente et par måneder mere før cykelstien kan bruges optimalt. Indtil da skal cyklisterne fortsat følge anvisningen om at krydse A6 som hidtil og på Værebro-siden at følge A6 og Skatskærvej til man møder supercykelstien igen. Vi glæder os til at kunne fejre at være kommet i mål med Supercykelstien til november, hvor vi vil markere det med en lokal indvielse af vores del af Supercykelstien og et tak for tålmodigheden," lyder det fra kommunen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?