5. juni 2020
Corona-situationen betød, at uddelingen af "Månedens Butik" for marts og april blev udskudt. Forleden blev vinderne dog fundet, og nu sætter vi gang i afstemningen for maj måned. Arkivfoto
Corona-situationen betød, at uddelingen af "Månedens Butik" for marts og april blev udskudt. Forleden blev vinderne dog fundet, og nu sætter vi gang i afstemningen for maj måned. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan der stemmes: "Månedens Butik" for maj skal findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan der stemmes: "Månedens Butik" for maj skal findes

På Lokalavisens Facebookside kan man resten af måneden nominere den butik, som man mener har fortjent butiksprisen

Lokalavisen Egedal - 19. maj 2020 kl. 13:51
Af Kenneth Tanzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tøjbutikken Today, Dyrene på Torvet i Ølstykke, Stenløse Boghandel og Moster Kenneth i Ølstykke har alle det til fælles, at de har vundet de første fire udgaver af "Månedens Butik".

Nu skal prisen, der uddeles af Lokalavisen Egedal og Danske Bank Egedal, findes for maj måned, og traditionen tro kan du være med til at stemme på den lokale butik, som du mener fortjener diplom, blomster og anerkendelse - og ikke mindst en plads i kapløbet om at blive "Årets Butik" og 10.000 kroner rigere.

Frem til den 31. maj kan du i kommentarfeltet til vores øverste opslag på vores Facebookside give dit bud på en værdig prisvinder, så giv den gas og stem løs.

I forbindelse med kåringerne for marts og april måned modtog vi rigtig mange gode nomineringer. Dem takker vi for, og vi håber på samme opbakning til kåringen for maj.

Mandag den 8. juni finder vi vinder-butikken, som bliver offentliggjort i Lokalavisen, på vores facebookside og på vores hjemmeside www.sn.dk/egedal.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?