27. juli 2021
Politiet har blandt andet sigtet manden for kørsel i frakendelsestiden, besiddelse af en mindre mængde hash og overtrædelse af dyreværnsloven.
Politiet har blandt andet sigtet manden for kørsel i frakendelsestiden, besiddelse af en mindre mængde hash og overtrædelse af dyreværnsloven.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand rørte ved hest: Så tog han flugten og påkørte staldejerens bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand rørte ved hest: Så tog han flugten og påkørte staldejerens bil

28-årig mand fra Måløv er sigtet for adskillige forhold efter han natten til torsdag brød ind i en hestestald på Hede Enge i Smørum

Lokalavisen Egedal - 22. oktober 2020 kl. 13:17
Af Kenneth Tanzer

Ifølge en anmeldelse til Nordsjællands Politi, som indløb klokken 02.36 natten til torsdag, havde en mand omkring klokken 02.00 skaffet sig uberettiget adgang til en hestestald på Hede Enge.

Her stod han, ifølge døgnrapporten hos Nordsjællands Politi, og rørte ved en af hestene. Da staldens ejer konfronterede manden, flygtede han fra stedet til fods og efterlod dermed sin bil.

"Staldens ejer parkerede derefter sin egen bil, så gerningsmandens bil ikke kunne flyttes. Kort efter kom en taxa til stedet med gerningsmanden, som forsøgte at afhente sin bil. I den forbindelse påkørte han staldejerens bil, så den blev flyttet nok til, at gerningsmanden kunne køre fra stedet," oplyser Nordsjællands Politi.

Venter på blodprøve

Patruljer kørte til området for at lede efter gerningsmanden, og på Sophienborg Alle blev en patrulje opmærksom på en bil svarende til beskrivelsen af gerningsmandens køretøj.

"Vores patrulje standsede derfor bilisten, som viste sig at være en 28-årig mand fa Måløv, som svarede til beskrivelsen af gerningsmanden. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel," lyder det fra politiet.

Den 28-årige blev derudover også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, besiddelse af en mindre mængde hash, overtrædelse af dyreværnsloven, forsætlig påkørsel samt brugstyveri, idet bilen, han kørte i, var brugsstjålet.

"Der venter nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning," oplyser politiet.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?