24. januar 2021
I Langes Magasin i Frederikssund blandt andet finde glaskunst udført af Ulla Bjerring fra Kunstner-Kælderen i Ølstykke. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

I Langes Magasin i Frederikssund blandt andet finde glaskunst udført af Ulla Bjerring fra Kunstner-Kælderen i Ølstykke. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunst over kommunegrænsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunst over kommunegrænsen

Kunstner-Kælderen i Ølstykke udstiller i Frederikssund med kreativ coronaløsning

Lokalavisen Egedal - 15. november 2020 kl. 16:32

Kunstner-Kælderen i Ølstykke rykker ind i Langes magasin i Frederikssund fra 25. november til 2. december med julebrugskunst og helårskunst.

"Heldigvis kan vi holde vores udstilling som planlagt, med mundbind selvfølgelig," fortæller formand for Kunstner-Kælderen Ulla Bjerring i en pressemeddelelse.

Tøjklemmer styrer antal

"Vi laver en kreativ løsning, så besøgende kan se, hvor mange der er inde huset. Man sætter en tøjklemme på et nummereret skilt op til 10 besøgende, tøjklemmen sættes på ved indgangen, og når man går ud, tages den af, sjovt og nemt," forklarer Ulla Bjerring.

Kunstner-Kælderen i Ølstykke er en forening skabt for aktivt udøvende kunstnere på alle niveauer. Til hverdag holder man til på cirka 300 kvadratmeter under Toftehøjskolen i Ølstykke.

I Langes Magasin kan man blandt andet finde adventskranse designet med retrostager, genbrugsglas, julehjerter, værtindegaver med blomster i glaskunst og juledekorationer.

Desuden udstiller man helårskunst - malerier, keramiske værker og glaskunst i form af skåle, fade, lysestager m.m.

De udstillende kunstnere er Pernille Kjær, Viggo Neble Jensen, Anne Feldtmose, Steen Jespersen, Birgitte Petersen, Ulla Bjerring.

Åbningstider er hverdage kl 13-17, weekend Kl 11-15.

Trækker lod om værker

Udstillingen slutter tirsdag 2. december, hvor man kl. 15 trækker lod om de kunstgenstande, som kunstnerne har doneret. Lodder til 20 kr. kan købes alle dage. jesl

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?