4. december 2020
Nicklas Bendtner, der har repræsenteret klubber som blandt andet Arsenal, Juventus og FCK, tester i aften målnæsen på Ølstykke Stadion. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Nicklas Bendtner, der har repræsenteret klubber som blandt andet Arsenal, Juventus og FCK, tester i aften målnæsen på Ølstykke Stadion. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I aften: Bendtner skal score i Ølstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I aften: Bendtner skal score i Ølstykke

Selveste Nicklas Bendtner er med, når Tårnby FF i aften gæster Ølstykke Stadion for at møde Stenløses oldboys-hold

Lokalavisen Egedal - 14. september 2020 kl. 14:55
Af Kenneth Tanzer

Han har scoret et hav af mål for Danmark og spillet på nogle af de helt store klubadresser i Europa.

Men i aften klokken 19.00 skal Nicklas Bendtner prøve noget helt nyt - han skal forsøge at finde vej til netmaskerne på Ølstykke Stadion, når hans "nye" klub Tårnby FF kommer på besøg for at møde Stenløse Boldklub i landets bedste oldboys-række.

Fadøl, grillpølser og Bendtner

Lokalavisen Egedal har fået bekræftet, at Nicklas Bendtner er med i aftenens opgør, og hos Stenløse Boldklub håber man på mange tilskuere.

"Er du til fadøl, fodbold i seværdigt tempo eller er du bare til Nicklas Bendtner, så kig forbi Ølstykke Stadion i aften. Boderne vil være åbent med pølser på grillen og fadøl i hanerne," skriver Stenløse Boldklub på sin Facebookside.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?