22. januar 2021
En bogcafé står for døren i Stenløse Kulturhus. Pressefoto
En bogcafé står for døren i Stenløse Kulturhus. Pressefoto
Foto: Serghei Starus
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra litteratur til digte: Bogcafé i kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra litteratur til digte: Bogcafé i kulturhuset

Årets overordnede tema for bibliotekets personale er natur

Lokalavisen Egedal - 16. september 2020 kl. 15:32

Tirsdag den 29.september kl.19.00 afholder bibliotekets personale i samarbejde med Birgitte Pedersen fra Stenløse Boghandel bogcafé i Stenløse Kulturhus.

Årets overordnede tema for bibliotekets personale er natur, men det bliver alligevel forskellige typer af bøger, såsom skønlitteratur og digte der vil blive præsenteret. Samtidig vil Birgitte Pedersen komme med anbefalinger af en række af årets nye bøger. Undervejs vil der traditionen tro blive serveret kaffe og kage.

Så kom og få en masse anbefalinger til gode læseoplevelser. Bogcaféen varer cirka to timer inklusive en kort pause. Billetter sælges for 40 kr. og kan købes via egedalbibliotekerne.dk. De kan også købes på Ølstykke eller Smørum Bibliotek i åbningstiden, men kun på dankort.

Det er muligt at købe restbilletter i selve indgangen på aftenen. Dette kan dog også kun ske på dankort og så længe at biblioteket kan overholde afstandskrav med antallet af gæster. Biblioteket vil overholde alle retningslinjer i forbindelse med covid-19.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?