4. august 2020
Der var begejstring og højt humør i hallen på Bækkegårdsskolen i Ølstykke. Her ses nogle af de lokale ØGF-piger i aktion. Fotos: ØGF
gallery icon

Se billedserie

Der var begejstring og højt humør i hallen på Bækkegårdsskolen i Ølstykke. Her ses nogle af de lokale ØGF-piger i aktion. Fotos: ØGF
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra akrobatik til pizza: Gymnastik-piger på weekend-træf i Ølstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra akrobatik til pizza: Gymnastik-piger på weekend-træf i Ølstykke

65 glade ØGF-piger havde en herlig gymnastik-weekend Bækkegårdsskolen i Ølstykke

Lokalavisen Egedal - 20. januar 2020 kl. 10:08
Af Kenneth Tanzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For andet år i træk har Ølstykke Gymnastik Forening med stor succes afholdt en gymnastikdag for foreningens juniorpiger.

Cirka 65 glade piger i alderen 9 til 18 år samt dygtige instruktører og hjælpere havde forberedt en dag, hvor gymnasterne kunne prøve kræfter med nogle af de grene inden for gymnastikken, som ikke lige var deres egen.

Det betød, at gymnasterne roterede på stationer, hvor de blev udfordret inden for håndredskaber og rytmisk gymnastik, stortrampolin, akrobatik, springgymnastik og rope skipping.

"Der var begejstring og højt humør i hallen, og pigerne gik på med krum hals – også når de blev udfordret uden for deres comfort zone. I løbet af dagen lærte pigerne desuden en fælles rytmeserie, som de vil fremvise til foreningens lokalopvisning den 21. marts," siger Stine Juul-Zeuthen fra Ølstykke Gymnastik Forening.

Pigeudvalget, der planlagde og afviklede træffet, undertstreger, at de også har mødt stor opbakning fra forældrene, der hjalp med at lave frugtsnacks klar til pigerne midt på eftermiddagen.

Masser af hygge

"Dagen sluttede af i ægte teenagestil med pizza og hygge, og både gymnaster og instruktører kunne gå trætte, mætte og glade hjem efter en herlig gymnastikdag," siger Stine Juul-Zeuthen, som håber, at det lokale træf kan sætte fokus på juniorgymnastikken.

"Det er vores håb, at sådan en dag kan motivere pigerne til at fortsætte med gymnastikken," siger Stine Juul-Zeuthen

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?