28. oktober 2020
Stenløse Kulturhus danner rammen om et foredrag med Bjarne Nielsen. Pressefoto
Stenløse Kulturhus danner rammen om et foredrag med Bjarne Nielsen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag: Mental sundhed på jobbet og derhjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag: Mental sundhed på jobbet og derhjemme

Mental Vinder og VIWA Coaching holder gratis foredrag i Stenløse om mental sundhed i en svær tid

Lokalavisen Egedal - 25. september 2020 kl. 07:04

Mental Vinder og VIWA Coaching holder gratis foredrag om mental sundhed i en svær tid.

Det sker mandag den 5. oktober kl. 19.00 - 20.30 i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse.

Foredragets titel er: "Pas på... dig selv - mental sundhed på jobbet og derhjemme". Her vil NLP Master Coach Bjarne Nielsen dele ud af værktøjerne, der giver én mere mentalt overskud, mere arbejdsglæde og gør én til en "Mental Vinder" i hverdagen.

"Foredraget er for dig, hvis du kan genkende dette. Du sidder ved aftensbordet med din partner og brokker dig over dine kolleger. Du føler at de dræner dig for energi. Samtidig ved du godt, at du bør tage snakken med dem. Men du mangler overskuddet til at handle på det. På vej til arbejde tænker jeg: Hvorfor reagerede jeg så vredt på, at mit ældste barn var så langsom til at blive færdig, inden jeg skulle aflevere ham/hende i skolen? Jeg havde jo besluttet i går aftes, at jeg ville være tålmodig og vise overskud her til morgen. Men alligevel glippede det," lyder det fra Bjarne Nielsen, der er manden bag Mental Vinder og VIWA Coaching. VIWA står for Vinder Indstilling Winning Attitude.

Brænder for at hjælpe

"Det kræver sin mand/kvinde at jonglere med alle boldene i en travl hverdag med job og familie. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at bruge deres mentale styrke bedst muligt. Det handler meget om at udvikle sit positive mindset. Han har selv taget rejsen med lavt selvværd og enormt høje krav til sig selv,2 siger han i en pressemeddelelse.

Tilmelding foregår ved at sende en mail til: sund0510@mentalvinder.dk. Der er kun 40 pladser. Man følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til Covid-19 situationen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?