28. november 2020
Sådan ser der ud i øjeblikket på Frederikssundsvej ved Stenløse, hvor Egedal Fjernvarme A/S knokler med sit anlægsarbejde. Fotos: KT
gallery icon

Se billedserie

Sådan ser der ud i øjeblikket på Frederikssundsvej ved Stenløse, hvor Egedal Fjernvarme A/S knokler med sit anlægsarbejde. Fotos: KT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjernvarme-nedgravning giver kø på Frederikssundsvej: Nu lakker arbejdet mod enden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjernvarme-nedgravning giver kø på Frederikssundsvej: Nu lakker arbejdet mod enden

Egedal Fjernvarme A/S går ind i den afsluttende fase med gravearbejdet på Frederikssundsvejen ved Stenlillevej i Stenløse

Lokalavisen Egedal - 31. oktober 2020 kl. 09:15
Af Kenneth Tanzer

Egedal Fjernvarme A/S er i fuld gang med et stort projekt, der skal forsyne kunderne i Stenløse Øst.

Det betyder, at der i øjeblikket graves på livet løs både på og ved Stenlillevej og op mod Rosenvænget.

Men de mange bilister, der dagligt færdes i området, har nok bidt mærke i, at fjernvarme-nedgravningen også er nået ud til Frederikssundsvej.

Her arbejdes der dagligt på en 70-80 meter lang strækning i retning mod Frederikssund.

Det medfører i visse perioder trafikale udfordringer og lange køer, hvilket Jørn Arne Nielsen, administrerende direktør i Egedal Fjernvarme A/S, er helt bekendt med.

"Der er ingen tvivl om, at gravearbejdet giver gener for trafikken på Frederikssundsvejen, men vi er snart færdige derude. Der går ikke lang tid," siger Jørn Arne Nielsen.

Tilladelse er på plads

Lokalavisen Egedal har fået oplyst, at tilladelsen til gravearbejdet på Frederikssundsvejen skulle udløbe i går fredag, men det afviser Jørn Arne Nielsen.

"Det er ikke rigtigt. Vores tilladelse fra Vejdirektoratet er givet i perioden fra den 19. oktober til den 27. november. Den kommer vi til at overholde uden problemer, for vi er som sagt snart færdige," siger Jørn Arne Nielsen.

Lokalavisen Egedal har efterfølgende været i kontakt med Vejdirektoratet, der bekræfter, at tilladelsen løber frem til den 27. november.

Jørn Arne Nielsen lægger dog ikke skjul på, at arbejdet på Frederikssundsvejen hører til i den lidt "svære" kategori.

"Det er ikke nemt sted at anlægge rør, fordi de skal ligge i en bestemt dybde. Det giver udfordringer, men vi er godt på vej. Det er nødvendigt at grave på Frederikssundsvejen for at komme over Stenløse Å ," siger direktøren.

I forhold til projektet på de omkringliggende Stenløse-veje, så har gravearbejdet noget længere udsigter.

"Projektet på vejene omkring Stenlillevej og op mod Rosenvænget og over mod Søsumvej kommer til at vare indtil jul," siger Jørn Arne Nielsen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?