8. april 2020
Klaus K. Jakobsen, ejer af Stenløse-virksomheden Egedal El, viser stolt sin statuette frem efter modtagelsen af Egedal Kommunes Erhvervspris 2020. Her ses han medudvalgsformand Charlotte Haagendrup og borgmester Karsten Søndergaard. Fotos: KT
gallery icon

Se billedserie

Klaus K. Jakobsen, ejer af Stenløse-virksomheden Egedal El, viser stolt sin statuette frem efter modtagelsen af Egedal Kommunes Erhvervspris 2020. Her ses han medudvalgsformand Charlotte Haagendrup og borgmester Karsten Søndergaard. Fotos: KT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elektriker-firma fra Stenløse løb med Erhvervspris: "Jeg er helt overvældet og lidt rundt på gulvet"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elektriker-firma fra Stenløse løb med Erhvervspris: "Jeg er helt overvældet og lidt rundt på gulvet"

Klaus K. Jakobsen og hans firma Egedal El er "Gazelle-virksomhed" og nu også vinder af Egedal Kommunes "Erhvervspris 2020"

Lokalavisen Egedal - 24. januar 2020 kl. 15:50
Af Kenneth Tanzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis medarbejderne hos Stenløse-virksomheden Egedal El render rundt med armene i vejret i disse dage, så er det helt forståeligt.
Det lokale elektriker-firma ved ejer Klaus K. Jakobsen vader nemlig fra den ene store succes til den anden.

Først kunne Egedal El lade sig hylde som én af kommunens seks "Gazelle-virksomheder" i 2020.

Siden har firmaets lærling Christian Enggaard markeret sig på flotteste vis ved "DM i Skills" i Bella Center i København, men det måske største skulderklap faldt fredag morgen på Egedal Rådhus.

Her kunne en tydeligt stolt og rørt Klaus K. Jakobsen modtage Egedal Kommunes Erhvervspris 2020.

"Det er helt vildt. Jeg er helt overvældet, glad og ydmyg. Det er ikke helt til at forstå, så jeg er nok lidt rundt på gulvet," sagde en storsmilende Klaus K. Jakobsen, som af borgmester Karsten Søndergaard og udvalgsformand Charlotte Haagendrup modtog en statuette, mens han fra byrådssalen fik velfortjente klapsalver fra de mange erhvervsfolk, der var mødt frem til den årlige nytårskur.
 
Det var første gang, at Egedal El løb med Erhvervsprisen, og Klaus K. Jakobsen havde på forhånd ikke skænket prisen mange tanker.

Troede ikke på det

Nej, jeg troede det var en joke, da jeg hørte, at vi var blevet nomineret. Det var stort i sig selv, men at løbe med prisen er et kæmpe skulderklap," sagde Klaus K. Jakobsen.
"Det kan vel ikke gå meget bedre for virksomheden end lige i øjeblikket?

"Nej, det går godt for tiden. Det må vi sige. Vi er jo en forholdsvis lille virksomhed med seks-syv ansatte, og vi er kun otte år gammel, men vi har generelt godt fat. Det bekræftes af vores omsætning og regnskab. Nu udvider vi også snart med et lille lager."

Charlotte Haagendrup, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget i Egedal Kommune, uddelte også rosende ord til den nye prismodtager.

"Egedal El er en meget fortjent vinder. Der er tale om en succesrig Gazelle-virksomhed, men firmaet er også engageret i Egedal Fibernet og Rotary," sagde Charlotte Haagendrup.

Egedal El modtog i øvrigt prisen foran Ingeniørfirmaet Bolls, Ganløse Bageri, Egedal HJemmeservice og Egedal Tagservice.

Under nytårskuren blev Egedals seks Gazelle-virksomheder også hyldet. Der er tale om virksomhederne Doco ApS fra Ølstykke, Beatræ A/S fra Stenløse, Ledøje Isolering ApS fra Smørum, Egedal El fra Stenløse, A-Safe fra Ølstykke og Precious Toy ApS fra Ølstykke.