5. juni 2020
På dette område i Kildedal Nord kan der blive placeret et arresthus, men byrådets beslutning om at gå videre med dialogen med Kriminalforsorgen skydes til juni.
På dette område i Kildedal Nord kan der blive placeret et arresthus, men byrådets beslutning om at gå videre med dialogen med Kriminalforsorgen skydes til juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egedal skyder arresthus-beslutning til juni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egedal skyder arresthus-beslutning til juni

Der er behov for flere informationer om arresthus-projektet i Kildedal Nord. Derfor skubber byrådet nu beslutningen en måned

Lokalavisen Egedal - 19. maj 2020 kl. 10:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Input fra den gennemførte borgerdialog og ønsket om at få en række faktuelle forhold afklaret, betyder at byrådet i Egedal alligevel ikke skal behandle en sag om at indlede forhandlinger med Kriminalforsorgen om at placere et arresthus ved Kildedal Nord på deres møde i maj.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

"Det er en stor beslutning. Derfor er det også vigtigt at vi har gennemført en god borgerdialog. Det er vigtigt for mig, at vi har alle faktuelle informationer på plads, inden vi tager stilling til, om vi skal gå videre med dialogen med Kriminalforsorgen om at etablere et arresthus. Derfor er det også helt naturligt, at vi nu skyder beslutningen til juni," siger borgmester Karsten Søndergaard.

Sag forberedes til byrådet

Nord for Kildedal Station ligger det 89 hektarer byudviklingsområde Kildedal Nord, der tidligere har lagt grund til visioner om badeland og ferieboliger. Men en ny samlet plan for området skal nu realiseres og Kriminalforsorgen har udtrykt interesse for at bygge et arresthus på området. Dette projekt er der udvist politisk interesse for.

Derfor forberedes der en sag til byrådet, som handler om rammerne for det videre arbejde med en helhedsplan for området og vil indebære, at der skal træffes beslutning om et arresthus skal være en del af den kommende helhedsplan.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?