27. maj 2020
Efter påske, nærmere betegnet onsdag den 15. april, åbner Egedals folkeskoler igen for elever fra 0. til 5. klasse. Det bliver med en genåbning, hvor kommunen har stor fokus på god rengøring og ekstra afstand mellem børnene.
Efter påske, nærmere betegnet onsdag den 15. april, åbner Egedals folkeskoler igen for elever fra 0. til 5. klasse. Det bliver med en genåbning, hvor kommunen har stor fokus på god rengøring og ekstra afstand mellem børnene.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egedal Kommune om genåbning af skoler og dagtilbud: "Vi er godt forberedt og klar til at tage imod alle børn"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egedal Kommune om genåbning af skoler og dagtilbud: "Vi er godt forberedt og klar til at tage imod alle børn"

"Vi går nu i gang med at sikre, at vi kan tilbyde rammer, som lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger," lyder det fra Egedal Kommune efter regeringens udmelding om en gradvis åbning af daginstitutioner og skoler

Lokalavisen Egedal - 07. april 2020 kl. 08:30
Af Kenneth Tanzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regeringen kunne i går aftes melde ud, at man gradvist og forsigtigt kan begynde at åbne samfundet op igen.

Åbningen starter i Egedal Kommunes daginstitutioner og skoler, gældende for 0. til 5. klassetrin - fra onsdag den 15. april.

En opgave, som kommunen nu gør sig klar til at løse.

"I Egedal er vores kriseberedskab godt forberedt, og derfor vil vi være klar til at tage imod alle børn fra denne dato. Vi går nu i gang med at sikre, at vi kan tilbyde rammer, som lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det betyder, at vi vil have fokus på at der skal være god afstand mellem børnene, det kan eksempelvis ske ved at flest mulige aktiviteter foregår udendørs og i mindre grupper. Vi vil også sikre, at der sættes endnu mere fokus på rengøring – og at vi selvfølgelig fortsat holder fokus på den gode hygiejne generelt, særligt med håndvask og afspritning," skriver kommunen her til aften på sin hjemmeside.

Hold børnene hjemme ved sygdom

Egedal Kommune vil allerede nu opfordre til, at man som forældre holder sine børn hjemme, hvis de udviser det mindste tegn på sygdom.

"Vi vil så hurtigt som overhovedet muligt orientere kommunens forældre nærmere om de rammer, der kommer til at være om opstarten i Egedal. Og dem håber vi selvfølgelig på forståelse og opbakning omkring. Som forældre bliver man orienteret direkte, via Aula og Famly," oplyser kommunen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?