28. september 2020
Egedal Kommune vil gerne give de unge mennesker mulighed for "Late Night" i Ganløse Friluftsbad. Arkivfoto
Egedal Kommune vil gerne give de unge mennesker mulighed for "Late Night" i Ganløse Friluftsbad. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter natte-roderi i friluftsbad: Nu sørger kommunen for fredagshygge i bassinet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter natte-roderi i friluftsbad: Nu sørger kommunen for fredagshygge i bassinet

Egedal Kommune vil gerne imødekomme den store interesse for at bade i Ganløse Friluftsbad ved at forlænge åbningstiden

Lokalavisen Egedal - 13. august 2020 kl. 13:32

Som Lokalavisen Egedal kunne fortælle i starten af august, så har både SSP, Egedal Kommune og det lokale vagtselskab på det seneste haft travlt med at holde de unge mennesker væk fra Ganløse Friluftbad efter lukketid.

Således har de bade-glade unge mennesker ved flere lejligheder kravlet over hegnet ind til friluftsbadet, hvorefter de har fjernet det store termotæppe og hoppet i vandet - der er ligeledes blevet smidt ting i bassinet, men nu rækker Egedal Kommune hånden ud til de unge mennesker.

Fredag den 14. august og fredag den 21. august vil der være åbent i friluftsbadet fra klokken 21.00 til 23.00. Tiltaget hedder "Late Night i Ganløse Friluftsbad".

Stor interesse

"Sommervarmen har for alvor ramt Danmark. Derfor vil Egedal Kommune gerne imødekomme den store interesse for at bade i Friluftsbadet ved at forlænge åbningstiden. Meningen er, at især unge får mulighed for at mødes om fredagen og forlænge fredagshyggen i det våde element til tæt på midnat og samtidig sikre, at det sker under trygge rammer. De sidste weekender under hedebølgen har flere unge benyttet sig af friluftsbadet, selv om det var langt over lukketid, og personalet var gået hjem. Ud over at det er ulovligt, er det også forbundet med en vis fare, da bassinet er dækket til og derfor kan være farligt at bade i, hvis man skulle blive fanget under afdækningen. Det er altså derfor, at vi nu har taget badelysten under hedebølgen alvorligt og derfor kommer Ganløse Friluftsbad nu med et nyt tilbud om at kunne bade under stjernehimlen om fredagen," lyder det fra Egedal Kommune.

pressemeddelelse

Har debatten om sexisme taget overhånd?