4. juni 2020
Hampelandskolen, der her ses fra oven, bliver den første af Egedal Kommunes skoler, der bliver renoveret. Foto: Egedal Kommune.
Hampelandskolen, der her ses fra oven, bliver den første af Egedal Kommunes skoler, der bliver renoveret. Foto: Egedal Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De prækvalificerede til nyt skoleprojekt i Egedal er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De prækvalificerede til nyt skoleprojekt i Egedal er fundet

Tre teams er udvalgt til at give tilbud på opgaven om et nyt spændende skoleprojekt, der skal laves som Strategisk Partnerskab i Egedal Kommune

Lokalavisen Egedal - 18. maj 2020 kl. 06:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 23. april udløb Egedal Kommunes ansøgningsfrist til prækvalifikation på opgaven om at realisere en portefølje af spændende skoleprojekter i kommunen.

Egedal Kommune har udvalgt tre tilbudsgivere blandt et meget kvalificeret felt af ansøgere. De tre teams skal frem mod august afgive tilbud på at blive kommunens Strategiske Byggepartner til blandt andet renovering og modernisering af kommunens skoler. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

"Egedal Kommune modtog i alt 11 prækvalifikationsansøgninger, og alle ansøgere bestod af dygtige teams af totalentreprenører, ingeniører og arkitekter. Der var gode referencer fra lignende projekter, både hvad angår læringsmiljøer, multifunktionalitet på skoler samt renovering og nybyggeri. Vi ser frem til at modtage tre gode tilbud fra de tre teams til august, og forventer, at der kan indgås kontrakt medio november 2020," siger Sune Impgaard Schou, By- og Erhvervsdirektør i Egedal Kommune.

De tre prækvalificerede ansøgerteams, som Egedal Kommune har valgt at tage videre med til tilbudsfasen er følgende:

Totalentreprenør Juul & Nielsen, totalentreprenør Jakon og totalentreprenør Einar Kornerup.

Ramme på 400 mio. kr.

Kommunen ønsker at styrke læring, trivsel og udvikling på både skole- og dagtilbudsområdet. Skolernes fysiske rammer skal moderniseres og arealerne skal udnyttes klogere og mere multifunktionelt. Samtidig er der fokus på at øge sambrug og skabe inspirerende og kreative læringsmiljøer gennem helhedsrenovering, modernisering og udbygning.

Den endelige kontrakt med Egedal Kommune vil være et strategisk partnerskab med en øvre ramme på 400 mio. kr. Heraf er der øremærket 250 mio. kr. til at renovere og modernisere samt skabe kreative læringsmiljøer for børn og unge på de første fire af kommunens skoler i perioden 2021-2024.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?