24. november 2020
Kræftens Bekæmpelse i Egedal har fået et nyt tilholdssted. Foto: Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse i Egedal har fået et nyt tilholdssted. Foto: Kræftens Bekæmpelse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona flytter lokalforenings café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona flytter lokalforenings café

Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Egedal må rykke sin café fra Sundhedscenteret til Fælleshuset Bækkegården i Ølstykke

Lokalavisen Egedal - 27. oktober 2020 kl. 15:17
Af Kenneth Tanzer

Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Egedal har fundet nye rammer for sin café, der mødes tirsdage i lige uger fra kl. 19.00 til 21.00.

Tidligere har caféen været afviklet i Sundhedscenteret ved Egedal Rådhus, men grundet den øjeblikkelige corona-situation, så har foreningen været nødt til at se sig om efter et nyt tilholdssted.

Det har man nu fundet i Ølstykke i form af Fælleshuset Bækkegården, der ligger på Bækkegården 31.

"Da det nu også er blevet for koldt til at holde café udenfor, som vi har gjort siden august, lavede jeg et opslag på Facebook, hvor jeg søgte et mødested til vores café. Jeg blev derefter kontaktet af Bækkegården, som havde et fælleshus vi gerne måtte låne. Det sætter vi stor pris på," siger Lisbeth Bjørn Hornemann, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Egedal.

Samlede ind til knæk-cancer

Tidligere har der ikke været tilmelding til caféen, men de seneste retningslinjer for forsamlinger gør, at tilmelding nu bliver nødvendig på lokalforeningens telefonnummer.Ligeledes bliver mundbind også påkrævet, ligesom hvis man går ind i caféen.

Den lokale forening har i øvrigt samlet ind til det store "Knæk-Cancer show".

"Vores indsamling var ren og skær deling af den indsamling, som jeg oprettede på Facebook. Vi endte med at skaffe 1650 kroner," siger Lisbeth Bjørn Hornemann.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?