30. oktober 2020
I Egedal Kommune havde man glædet sig til at uddele årets priserne til vinderen af Den Folkeoplysende Frivillighedspris og vinderen af Nytænkningsprisen.  Her ses et billede af tidligere glade vindre fra kommunen. Arkivfoto
I Egedal Kommune havde man glædet sig til at uddele årets priserne til vinderen af Den Folkeoplysende Frivillighedspris og vinderen af Nytænkningsprisen. Her ses et billede af tidligere glade vindre fra kommunen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona aflyser frivilligheds-fest på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona aflyser frivilligheds-fest på rådhuset

Priserne uddeles direkte til vinderne og Egedal Kommunes mange frivillige takkes digitalt

Lokalavisen Egedal - 23. september 2020 kl. 10:40

Grundet corona-restriktionerne er Egedal Kommune nødsaget til at aflyse dette års Frivillighedfest, der var planlagt til fredag den 25. september.

"Vi har gennemgået planerne mange gange, for at se, om vi dog ikke kunne mødes på ansvarlig vis og fejre vores mange frivillige. Men det går desværre ikke. Vi vil ikke risikere, at sprede smitte til et arrangement, som skal være en festlig begivenhed og hvor vi ved, at der kan komme flere gæster, der er i risikogruppen. Vi må gå andre veje for at fejre frivilligheden i år, siger borgmester Karsten Søndergaard, der ellers havde glædet sig til at uddele årets to priser sammen med Charlotte Haagendrup, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Tager på hjemmebesøg

De to vil i stedet tage på "hjemme-besøg" og uddele priserne til vinderen af Den Folkeoplysende Frivillighedspris og vinderen af Nytænkningsprisen.

"Det er smadder ærgerligt, at vi ikke kan mødes og hylde vores mange frivillige, som gør så stort et arbejde i vores foreninger. Vi ville rigtig gerne kunne takke alle personligt for at de er med til at skabe liv og bevægelse og aktive fællesskaber som er så vigtige for alle mennesker. Det kan vi jo mærke særligt nu; når vi ikke må være sammen som vi plejer, kan man jo mærke, at man savner fællesskabet," siger Charlotte Haagendrup, der sammen med borgmesteren vil lave en digital tak til kommunens mange frivillige.

pressemeddelelse

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?