11. december 2018
Der er højt humør hos Pernille Højmark, Peter Aude, Finn Bendixen og Peter Michael under prøverne til Frokostvarietéen i forsamlingshuset. Pressefoto.
gallery icon

Se billedserie

Der er højt humør hos Pernille Højmark, Peter Aude, Finn Bendixen og Peter Michael under prøverne til Frokostvarietéen i forsamlingshuset. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Variete i Bjæverskov som nyt turistmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Variete i Bjæverskov som nyt turistmål
LørdagsAvisen - 01. januar 2018 kl. 08:00
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Værtsparret Birgitte og Finn Bendixen i Bjæverskov Forsamlingshus, Ringstedvej 546 i Bjæverskov lancerer straks i det nye år en ny idé - Frokostvarieteen.

Idéen går kort fortalt ud på, at foreninger og grupper fra hele landet kan tage på udflugt til Bjæverskov og spise en dejlig frokost og

se et Varietéshow med sanger og skuespiller Pernille Højmark, skuespiller Peter Aude, showmanden Finn Bendixen og musiker Peter Michael.

I samarbejde med Danske Busvognmænd har forsamlingshuset og skuespillerne dette tilbud til alle foreninger landet over, og hundrede af

busselskaber tilbyder at køre grupperne til og fra Bjæverskov.

Skuespilleren Peter Aude medvirker også i Korsbæk på Dyrehavsbakken som bl. a. Oberst Hackel, og han fortalte en dag sin ven, Finn Bendixen, om de mange turistbusser, der kører dertil i løbet af sommeren. Og så blev de to enige om, at Bjæverskov Forsamlingshus også kunne blive et eftertragtet udflugtsmål.

De tog fat i deres veninde - hele Danmarks sweatheart - Pernille Højmark, og hun var straks med på idéen.

Alle hverdage året rundt kan selskaber og grupper komme til Bjæverskov Forsamlingshus, nyde en dejlig frokost tilberedt af Birgitte Bendixen og efterfølgende opleve varietéen.

"Det er et perfekt sted. Birgitte tilbereder den skønneste frokost, og lokalerne er med smukt pyntede borde, den gamle scene og

de hyggeligste rammer for et eftermiddagsshow med sange, trylleri, magi og latter", siger skuespiller Peter Aude.

Premiere den 10. januar
Ligesom alle revyer og teaterstykker har Frokostvarietéen også en premieredato, hvor kendisser og pressen møder op.

Denne dag er samtidig eneste dag, hvor alle kan købe billetter i løssalg. Det vil sige, at man kan købe én, to, tre eller fire billetter. Derefter sælges kun til større grupper og evt. gennem et busselskab.

Denne enestående chance for at få startet det nye år med højt humør er for de, som ikke er arbejdsramt og finder sted onsdag den 10. januar kl. 13.00-17.00.

Lækker frokost og varieté denne dag er inkl. i billetprisen. Billetter kan bestilles på bf@bfbendixen.dk.

Endnu engang vil Birgitte og Finn Bendixen få Bjæverskov Forsamlingshus - og dermed også Køge Kommune - på landkortet med dette helt nye udflugtsmål, så hele landet kan komme til mad og show i Bjæverskov.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk