15. december 2019
CF Velez Malagas veteranhold der kan opleves på Køge Stadion 6.-7. september.
CF Velez Malagas veteranhold der kan opleves på Køge Stadion 6.-7. september.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VM for klubhold for veteraner afholdes i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VM for klubhold for veteraner afholdes i Køge
LørdagsAvisen - 22. juli 2019 kl. 06:25
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køges veteranhold, der holder sommerferie på 5. pladsen i DBU's M60+ turnering, er i fuld gang med at arrangere "Verdens Mesterskabet 2019 for klubhold" for veteraner på Køge Stadion.

"Vi er langt i planlægningen af dette "Verdens Mesterskab 2019 for klubhold for veteraner". Vi har foreløbigt tilsagn fra Toronto fra Canada og CF Velez Malaga fra Spanien. Vi afventer i øjeblikket endeligt svar fra PEC Zwolle fra Holland ligesom vi arbejder med at få et tysk mandskab herop. Og så deltager HB Køge selvfølgelig også", fortæller Peter Poulsen fra HB Køges 60+ mandskab til LørdagsAvisen.

Turneringen, der også er HB Køge veteranernes måde at markere det nye Køge Idrætspark, løber af stabelen i weekenden 6.-7. september på Køge Stadion.

"Vi spiller de første indledende kampe fredag den 6. september kl. 16.00 mens runde to og tre spilles lørdag den 7. september kl. 10.00 og kl. 16.00, hvorefter holdene samles til fælles spisning og hygge i klubhuset på Køge Stadion. Mere om turneringen her i LørdagsAvisen følger", lover Peter Poulsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk