10. december 2018
Køge Nord FC delegationen foreviget efter ankomsten til spillestedet i Holland. Privatfoto.
Køge Nord FC delegationen foreviget efter ankomsten til spillestedet i Holland. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge fodboldspillere fik styrket fællesskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge fodboldspillere fik styrket fællesskabet
LørdagsAvisen - 03. april 2018 kl. 13:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter fire dage med kampe og socialt samvær i Holland, har de fem ungdomshold fra Køge Nord FC atter sat fødderne på dansk grund.

"Når man som træner og holdleder oplever, at børnene rykker tæt sammen og er fælles om at skabe nogle fantastiske rammer på turen, så bliver man stolt og glad. Med ét var vi ikke fem hold, men én gruppe fra Køge Nord FC, der på tværs af årgange og køn var fælles om en kæmpe oplevelse", lyder det samstemmende fra gruppen af trænere på turen.

Så det formål med at styrke fællesskabet i klubben blev opfyldt til langt ud over forventningerne. Også de fodboldmæssige oplevelser er værd at tage med hjem, og erfaringerne kan helt sikkert bruges i den kommende tid, både i den daglige træning og når den hjemlige forårsturneringen går i gang.

"Oplevelsen i Holland har givet alle blod på tanden, så vi begynder allerede nu at kigge fremad og ser på muligheder for at komme afsted allerede til næste år igen. Man skal ikke hvile på laurbærbladene, men udnytte den gode stemning og entusiasme der er kommet ud af denne tur. Og der er plads til flere børn, så sidder der nogle derude og kunne tænke sig at blive en del af Køge Nord FCs ungdomshold, så kom forbi træningsbanerne på Lyngvej eller gå ind på klubbens hjemmeside og læs mere om klubben", tilføjerer Lotte Skov Karlsson fra Køge Nord FC.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk