19. oktober 2019
Global Goals Tour kommer til Køge Torv lørdag den 15. december med Tv-kokken Jesper Vollmer og temaet Stop madspild og vender så stærkt tilbage til maj 2019, hvor Køge får seks besøg i løbet af sommeren.
Global Goals Tour kommer til Køge Torv lørdag den 15. december med Tv-kokken Jesper Vollmer og temaet Stop madspild og vender så stærkt tilbage til maj 2019, hvor Køge får seks besøg i løbet af sommeren.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tv-kok giver råd om julemad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tv-kok giver råd om julemad
LørdagsAvisen - 13. december 2018 kl. 17:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Kommune og Connect Køge sætter spot på FNs Verdensmål, når DANMARK FOR MÅLENE lægger vejen forbi Køge. Det sker lørdag 15. december klokken 10.30 på Torvet i Køge, hvor TV-kokken Jesper Vollmer giver fif og tricks til at stoppe madspild og spare på julebudgettet.

DANMARK FOR MÅLENE er en stor kampagne, som omfatter Global Goals Tour, hvor 48 byer i Danmark vil få besøg otte gange. Under de otte besøg vil der med forskellige arrangementer blive sat fokus på ét eller flere verdensmål. Stop madspild - som er temaet for besøget lørdag den 15. december - vil være det andet af de i alt otte besøg, som Køge vil få.

Udover at julen er en dyr tid på året, så er det også en tid, hvor alt for meget god mad ender i skraldespanden, men sådan behøver det ikke at være.

Jesper Vollmer, som er kendt fra blandt andet Tv-programmet Spis & Spar, kommer og giver sine bud på, hvor vi kan spare på de dyre juleindkøb og samtidig begrænse madspildet. Det gør han med pointer fra sit eget liv som kok, familiefar og som den, der naturligvis står for julemaden derhjemme. Alt sammen krydret med små anekdoter fra det kongelige køkken, som han stod for i 10 år, og hvor omtanke og fokus på madspild bestemt ikke var et fremmedord.

Jesper Vollmer er absolut ikke fanatisk, hverken i forhold til at leve på discountmanér eller at man ikke må nyde julens søde forkælelse. Men man kan sagtens stramme op på visse dele af overfloden, uden at nogen i familien lider nød.

Bag arrangementet med Jesper Vollmer står Køge Kommune og Connect Køge sammen med DANMARK FOR MÅLENE, der arbejder på at udbrede FN's 17 verdensmål. Med Global Goals Tour har DANMARK FOR MÅLENE en mission om at udbrede FN's 17 verdensmål til 2 millioner danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde. Ambitionen er at få verdensmålene ind under huden på danskerne.

"Med vores deltagelse i kampagnen sætter vi i Køge fokus på FN's verdensmål, og hvor vi - både borgere og virksomheder - kan gøre en indsats for at nå FN's bæredygtighedsmål. Samtidig får vi sat spot på FN's verdensmål på en underholdende og inspirerende måde, som forhåbentlig vil give smil på læben og noget at snakke om bagefter," siger Niels Rolskov, formand for byrådets klima- og planudvalg.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk