3. juli 2020
Hvalfugl.
Hvalfugl.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trio giver koncert hjemme hos Kate i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trio giver koncert hjemme hos Kate i Køge
Ugeavisen Køge - 18. oktober 2019 kl. 10:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

koncert Lyden af skandinavisk "folk" i intime rammer venter midt i november, når Kate åbner døren til sit hjem i Køge for en aften, og tonerne af ørefængende melodier slipper ud. Det er sæsonens sidste chance for at opleve en huskoncert i Køge, når aarhusianske Hvalfugl spiller 14. november klokken 19.30.

Ørefængende melodier i smukke arrangementer. Drøm dig væk i en salighedsrus, når Hvalfugl byder dig ind i deres smukke univers, hvor fortællinger fra Skandinaviens oldgamle musiktradition bliver forenet med lyden af den moderne "nordiske tone". I krydsningen mellem det let flyvende og det store tunge /inder vi folkemusiktrioen Hvalfugl. En trio der med skønne melodier, inspirerede fra både den danske og svenske folkemusiktradition, har skabt deres helt eget og unikke lydunivers. I dette univers kan solen skinne fra en skyfri sommerhimmel, eller regnen kan dryppe fra en mørkegrå novembersky.

Hvalfugls originale kompositioner er både smukke og melankolske, og fremkalder fra første nummer en intim atmosfære i det rum hvori de spiller.

Huskoncerterne er arrangeret af Linnéa Villén, lokal fløjtenist, i samarbejde med Køge Musikaftenskole, DreistStorgaard advokater og Vinspecialisten, Køge. For billetter og mere info, se: www.torsdagshuskoncerten.mono.net.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk