19. juni 2019
Torvet i Køge er rammen om tre lokale politikeres løb lørdag formiddag, hvor sigtet er at sende et stort bidrag til Danmarks Indsamlingen, som i år støtter udsatte piger over hele verden.
Torvet i Køge er rammen om tre lokale politikeres løb lørdag formiddag, hvor sigtet er at sende et stort bidrag til Danmarks Indsamlingen, som i år støtter udsatte piger over hele verden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre mænd løber for kvinderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre mænd løber for kvinderne
LørdagsAvisen - 18. januar 2019 kl. 09:19
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre lokale politikere snører løbeskoene på lørdag og spæner rundt om Torvet i en god sags tjeneste. Thomas Kielgast (SF), Ken Kristensen (V) og Mads Andersen (K) har nemlig sat hinanden stævne til et løb til fordel for Danmarks Indsamlingen.

Målet er at samle så mange penge ind som muligt til Danmarks Indsamlingen, som finder sted 2. februar. I år støtter indsamlingen udsatte piger i hele verden. Det gælder naturligvis også løbet i Køge, og allerede inden det første skridt er taget, er det allerede en succes: I skrivende stund har de tre byrådskollegers lokale indsamling således rundet 23.000 kroner, og Ken Kristensen venter at kunne lande på et samlet resultat på omkring 50.000 kroner efter løbet.

Løbet finder sted fra klokken 11 til 12, og alle kan altså følge med hele vejen, for de tre løbestærke politikere løber rundt og rundt om Torvet.

Man kan støtte den lokale indsamling på følgende webadresse: dinindsamling.danmarksindsamling.dk/fundraisers/vi-kaemper-for-pigerne.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk