23. marts 2019
Det vindende mandskab "4 x Franz". Foto: DBU.
gallery icon

Se billedserie

Det vindende mandskab "4 x Franz". Foto: DBU.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre lokale hold skal med til finalestævne i VM i Straffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre lokale hold skal med til finalestævne i VM i Straffe
LørdagsAvisen - 11. juli 2018 kl. 17:01
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom Danmark for halvanden uge siden måtte sige farvel til VM-slutrunden i Rusland, da holdet tabte til Kroatien, så er VM-feberen fortsat i god behold i Køge og omegn.

Tirsdag og onsdag i denne uge driblede DBU Touren 2018 forbi Køge som sidste stop i Provinsen inden finaledagene i den kommende weekend på Rådhuspladsen i København - hvor bl.a. VM i Straffe skal have fundet sin vinder.

Tirsdag den 10. juli gjaldt det VM i Straffe, der er for alle over 18 år. Her fandt man frem til de tre lokale deltagere der skal være med ved finalestævnet lørdag den 14. juli.

Vinder af VM i Straffe på Køge Torv blev holdet "4 x Franz" foran "All Stars" og "FC Goose" på tredjepladsen.

Alle tre hold kan nu se frem til en stor oplevelse på Rådhuspladsen lørdag eftermiddag.

Der blev scoret mange fine mål, præsteret mange fremragende målmandsredninger og trods det at regnen lige netop denne dag for første gang i ualmindelige tider fandt vej til Køge, var der en fin stemning både af aktørerne på banen som fra tilskuererne på den anden side af banderne.

Var man ikke til straffespark, kunne man måle sin egen skudstyrke, man kunne få frisket sin garderobe op med DBU-tøj og andet souvenir - inden der blev vist den første af de to VM-semifinaler mellem Belgien og Frankrig på storskærm.

Onsdag den 11. juli var det tid for Fodboldens Dag med fokus på sjov, leg og fede aktiviteter. Der var spændende konkurrencer som en stor FIFA 18 konkurrence med flotte præmier til de lokale, digitale fodboldstjerner.

Fotograf Kim Rasmussen smuttede forbi Køge Torv og fik disse herlige situationsfotos med til redaktionen fra tirsdagens aktiviteter på DBU Touren 2018 i Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk