21. august 2019
De Underjordiske spiller dansksproget alternativ rock og kan opleves live på scenen til Rotation på Tapperiet fredag 15. marts.
De Underjordiske spiller dansksproget alternativ rock og kan opleves live på scenen til Rotation på Tapperiet fredag 15. marts.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre bands til Rotation på Tapperiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre bands til Rotation på Tapperiet
LørdagsAvisen - 13. marts 2019 kl. 16:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rotation er et tilbagevendende koncertkoncept på Tapperiet, hvor spændende, nye navne på den danske live-musikscene giver koncert. Hvert Rotation-arrangement byder på 3-4 livekoncerter og formålet med Rotation er at give opkommende bands en scene at optræde på, præsentere koncerter af høj kvalitet og give publikum mulighed for at opdage ny musik og blive overrasket, til en hel aften med masser af livemusik på Tapperiet.

Rotation præsenteres af Tapperiets Musikbooking Crew, der består af en gruppe unge livemusik-entusiaster, der brænder for arbejdet med musikbooking og -entreprenørskab og er med til at sætte retningen for Tapperiets koncertprogram.

Programmet til Rotation på fredag 15. marts byder på flere forskellige musikgenrer med koncerter ved følgende navne på scenen:

- De Underjordiske - De Underjordiske spiller dansksproget rock, der kombinerer 80'ernes guitarpop med 60'ernes psykedeliske lydmønstre. De bygger videre pa 00'ernes indiegenrer og ånder liv i organisk, alternativ rock, som den lyder på dansk i 2019.

- Rainbrother - Rainbrother fra København har netop udgivet deres senest album "Island" og rockgruppen har efterhånden en lang række danske og udenlandske koncert- og festivaloptrædener bag sig.

- Josephin Bovién - Den kun 18-årige sanger, sangskriver og producer Josephin Bovién udgav debutalbummet "Caramel Babe" i oktober 2018. Siden har hun opnået betragtelig opmærksomhed for sin øjeblikkeligt fængende kombination af dybt personlige tekster og eksperimenterede RnB og tunge beats. Josephins lyd bevæger sig i et RnB-univers, hvor mere traditionel soul mødes med lyden af moderne beats.

Rotation på Tapperiet på fredag 15. marts starter klokken 21, og dørene åbner en time inden koncertstart. Læs mere og køb billet på www.tapperiet.nu.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk