17. februar 2019
Køge Håndbold tager fat på tilværelsen i 1. division i denne weekend, hvor man lægger ud på udebane mod Odder.
Køge Håndbold tager fat på tilværelsen i 1. division i denne weekend, hvor man lægger ud på udebane mod Odder.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To års rejse kulminerer i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To års rejse kulminerer i weekenden
LørdagsAvisen - 08. september 2018 kl. 07:23
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er kulminationen på to års rejse for Køge Håndbold, når klubbens bedste mandskab i weekenden tager hul på sæsonen i 1. division. Efter sidste sæsons suveræne oprykning er holdet klar til større udfordringer i den næstbedste række, og holdet er godt forberedt, melder træner Robert Gertsen.

"Vi har trænet rigtig godt i opstarten og kommer lige fra fem dages træningslejr i Sverige, hvor det også er gået rigtig godt. Det har generelt set godt ud i træningskampene, så jo, mavefornemmelsen er god," siger han med et smil.

Køge Håndbold indleder sæsonen med en udekamp mod Odder Håndbold, som altså bliver den første test for Køgespillerne i forhold til det øgede pres i denne sæson i forhold til sidste år i 2. division.

"Der er ikke mindst forskel på det fysiske pres, vi kommer under. Det er markant større i 1. division, men jeg synes også, at vi er rigtig godt klar fysisk. Nu har vi forberedt os på Odder, så godt vi kan, og det bliver en svær kamp, men jeg synes absolut, at vi har nogle muligheder mod Odder - og mod de øvrige hold i rækken," siger Robert Gertsen, der ser frem til de første styrkeprøver, som skal give de første reelle indikationer af, hvordan Køge Håndbold står i forhold til de øvrige hold i rækken.

Han vurderer umiddelbart ført sæsonstart, at Fredericia, Skive og Tønder ligner tophold i denne sæson, men at der derefter følger et stort felt af hold, der alle kan have potentiale til at gøre sig gældende.

Sæsonens første hjemmekamp venter i den kommende weekend, hvor Køge Håndbold hjemme i Køgehallen tager imod liganedrykkerne fra Tønder lørdag 15. september klokken 16.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk