21. februar 2020
I den nyåbnede restaurant Lin?s Køkken kan man få sushi og kinesisk wok. De to kokke Lin og Danny står for at lave maden.
gallery icon

Se billedserie

I den nyåbnede restaurant Lin?s Køkken kan man få sushi og kinesisk wok. De to kokke Lin og Danny står for at lave maden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere chef hos Letz Sushi har åbnet restaurant i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere chef hos Letz Sushi har åbnet restaurant i Køge
LørdagsAvisen - 16. oktober 2019 kl. 06:20
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I marts sagde Kellen Yu sit tidligere job op som executive chef hos Letz Sushi. Herefter fortsatte hun i jobbet som sales manager i virksomheden Janax, der forhandler råvarer og produkter til sushi-restauranter, og det var her hun fandt sit snit til at blive selvstændig og åbne en sushi-restaurant i Køge.

"En af mine kunder fortalte, at hun ville sælge sin sushi-restaurant på Nylandsvej 39. Vi overtog det hele og har lavet lidt om i det", siger Kellen Yu, der i slut juli kunne slå dørene op til Lin's Køkken, hvor man kan få sushi og kinesisk wok.

Sommermånederne har dog været en smule stille for den nyåbnede restaurant, men der begynder at kommer mere og mere og gang i forretningen, fortæller Kellen Yu:

"Der skete ikke så meget de to første måneder. Vi lavede mest udbringning, men der begynder at ske mere nu."

Kellen Yu er overbevist om at hendes store kendskab til råvarer og produkter sikrer madens høje kvalitet i restauranten. Maden står de to kokke Lin og Danny for at lave.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk