23. januar 2019
?Vi har holdt formen ved lige i jule- og nytårspausen?, siger Køge-træner Sven Brix. Arkivfoto.
gallery icon

Se billedserie

?Vi har holdt formen ved lige i jule- og nytårspausen?, siger Køge-træner Sven Brix. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team Køge Volley starter 2018 med topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Køge Volley starter 2018 med topopgør
LørdagsAvisen - 12. januar 2018 kl. 11:41
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til en meget spændende og vigtig start på 2018, når Team Køge Volleys hold i VolleyLigaen for Damer søndag den 14. januar kl. 13.00 tager imod Elite Volley Aarhus på Asgård skole i Køge.

Køge sluttede 2017 af med tre sejre i træk - alle på 3-0 - over h.h.v. Fortuna Odense, Ikast KFUM og Frederiksberg Volley, og det betød, atholdet kunne holde jule- og nytårspause på tredjepladsen med 12 points, et point foran søndagens modstander fra "Smilets by".

"Det bliver dejligt at komme igang igen, og vi starter jo op med en særdeles spændende og vigtig kamp. Sådanne kampe er jo altid vigtige for os der ligger lige under Top 2. Kan vi besejre aarhusianerne, kan vi være i den situation, at vi lige pludseligt puster nummer to, Holte IF, i nakken, eftersom de møder nummer ét, Brøndby VK her i 8. spillerunde som er første runde i anden halvdel af sæsonen", siger cheftræner Sven Brix.

Køge har i efteråret tabt to gange til Elite Volley Aarhus - en gang i ligaen og en gang i pokalturneringen.

"Nu må det være vores tur", smiler en optimistisk Sven Brix.

Køge-holdet har holdt formen ved lige i jule- og nytårspausen, og allerede den 2. januar blev der kaldt til træning første gang i det nye år.

Så det er et top trimmet Køge-hold der møder frem til årets første kamp.

I Køge glæder man sig også over, at have fået tilgang af Emma Hesselholt fra VK Vestsjælland. Hun er dog ifølge propositionerne for klubskifter hos Dansk Volley Forbund ikke spilleberettiget før efter den 15. februar, hvilket betyder at hun er klar til sæsonens sidste kamp i grundspillet og til placeringskampene.

"Emma er et stort talent, der nu har valgt at spille for os. Det er vi meget glade over. Hun har flere U-landskampe bag sig på CV'et, siger Køge-træneren.

Til gengæld siger Køge til februar farvel til kantangriber Nanna Kaarde Hansen, der tog guideeksamen i sommer og nu er klar til at rejse ud for at arbejde i den store verden.

Tidligere Køge-spiller fik flot hæder i USA

Den tidligere Team Køge Volley-spiller, Julie Molin de Blanck, har netop modtaget en fornem hæder for sine flotte præstationer i USA.

Den 22-årige centerspiller har været i USA i 2 og et halvt år og spillet tre sæsoner, hvor hun har fået det helt store gennembrud for Emmanuel College i Georgia.

Belønningen kom kort før jul hvor hun blev kåret til "Årets spiller" i USA.

"Ja, det er en flot hæder til Julie. Det er nogen gange svært at gennemskue disse priser i de amerikanske idrætssystemer. Men hun er tilsyneladende valgt som den bedste spiller i collegesystemet, som rummer rigtig mange spillere og er ganske højt profileret. Volleyball er faktisk den største kvindeidrætsgren i USA", fortæller Køge-træner Sven Brix til LørdagsAvisen om klubbens tidligere spiller.

Julie Molin de Blanck startede sin karriere i Hvidovre i 2005. Hun fortsatte i holdfællesskabet BRH (Brøndby, Rødovre, Hvidovre) inden hun i 2010 skiftede til Team Køge Volley, hvor hun var med til at spille klubben op i Volleyligaen. I 2014 skiftede hun til Lyngby og i sommeren 2015 rejste hun til USA.

Du kan læse mere om den tidligere Køge-spillers bedrifter i USA på www.volleyball.dk/index.php/generelt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk