4. juli 2020
Maria Høyer. Foto: Claus Sall
Maria Høyer. Foto: Claus Sall
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syng solen ned over Køges tage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syng solen ned over Køges tage
Ugeavisen Køge - 20. oktober 2019 kl. 09:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Hvorfor nøjes med at synge under bruseren, når man kan synge sammen med andre?", spørger Kim Jesper Josefsen, som er bibliotekar hos KøgeBibliotekerne. Sammen med Musikforeningen Køge Klassisk har han arrangeret et fællessangsmøde på toppen af Rådhusstrædes parkeringshus en helt almindelig mandag i slutningen af oktober. Arrangementet går i al sin enkelhed går ud på at synge aftensange, mens man ser solen gå ned over byens tage.

"Jeg er sikker på, at det bliver en meget speciel og stemningsfuld oplevelse, især fordi aftensangen finder sted på et af Køges højeste punkter, hvorfra man har udsigt over hele byen", siger Kim Josefsen.

Men hvad nu, hvis man ikke har en tone i livet? Ifølge Kim er det fløjtende ligegyldigt.

"Det hele handler om glæden ved at synge sammen og om det fællesskab, der helt automatisk opstår, når man står der i kulden og får vækket den indre varme med sang. Og så får vi i øvrigt god hjælp af sangerinden Maria Høyer og pianisten Peter Bruun, som sammen vil sammen styre slagets gang," siger han.

Det sker mandag 28. oktober kl. 16.30-17.00. Deltagelse er gratis og kræver ikke tilmelding. Man skal bare møde op i Rådhusstrædes parkeringshus i taghaven på 8. etage - bare rolig: Der er elevator.

"Alle er velkomne - også de, der tror, de ikke kan synge. Arrangementet starter præcist, så kom i god tid," lyder opfordringen.

Aftensangen præsenteres i samarbejde mellem Musikforeningen Køge Klassisk, Maria Høyer, Hold Hjernen Frisk og KøgeBibliotekerne.mart

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk