7. april 2020
Advokat Svend-Aage Dreist Hansen, DreistStorgaard Advokater.
Advokat Svend-Aage Dreist Hansen, DreistStorgaard Advokater.
Foto: Michael Vieno
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svend-Aage Dreist Hansen indtræder i ledelsen af Sjællands Udviklingsalliance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svend-Aage Dreist Hansen indtræder i ledelsen af Sjællands Udviklingsalliance
LørdagsAvisen - 16. februar 2020 kl. 16:25
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjællands Udviklingsalliance, der blev lanceret i november 2019 af Lars Petersson, direktør hos Sparekassen Sjælland-Fyn og Heino Knudsen, formand for Regionsrådet i Region Sjælland, har nu styrket sig med nye medlemmer, der skal være med til at sætte turbo på udviklingen på Sjælland. Det kræver stærke visioner, mere kapital, flere konkrete projekter og de rigtige mennesker rundt omkring bordet.

Derfor har man styrket ledelsen med bl.a. advokat Svend-Aage Dreist Hansen, der er kendt her fra området som indehaver af DreistStorgaard Advokater, med kontorer i Køge, Næstved og Sorø. Udover Svend-Aage Dreist Hansen indtræder Torben Nielsen, tidligere direktør for Danmarks Nationalbank, Stine Gry Roland, der er kommunikationsansvarlig for Novo Nordisk i Kalundborg og John Brædder, der er bestyrelsesformand for Erhvervshus Sjælland.

"Jeg er trådt ind i alliancen, da jeg gerne vil anvende min erfaring til at skabe udvikling for virksomheder i Region Sjælland. Jeg tror på, at alliancen kan gøre en forskel - og jeg er glad for at have mulighed for at bidrage til udviklingen."

Formålet med alliancen er at identificere Region Sjællands styrker og potentialer og igangsætte tiltag, der skaber vækst og udvikling.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk