25. marts 2019
Der bliver underholdning på scenen dagen igennem med DJ, musikskolebands og rockbandet Veneer.
gallery icon

Se billedserie

Der bliver underholdning på scenen dagen igennem med DJ, musikskolebands og rockbandet Veneer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor ungefestival i Lovparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor ungefestival i Lovparken
LørdagsAvisen - 13. september 2018 kl. 17:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Kommune inviterer igen Køges unge til Ungefestival i Lovparken hvor der er fokus på forskellige fritidstilbud. Arrangementet samler flere fritidstilbud, så unge på tværs af interesser og baggrunde kan mødes, få en god oplevelse og måske opdage noget nyt som man kan lave i sin fritid.

Ungefestivalen henvender sig til unge mellem 10-20 år og afholdes i Lovparken lørdag 15. september klokken 14-19. Der er gratis adgang for alle, og arrangementet er selvfølgelig alkoholfrit.

Programmet byder på en bred vifte af forskellige aktiviteter, herunder den mobile skaterampe fra Gule Hal, Billedskolens Kunstvogn, aktiviteter fra Ungdomsskolen, Køge Paraglide Klub og en fodboldturnering. Ungdomsklubberne står for forskellige aktiviteter og på scenen underholder unge fra Musikskolen, der er en DJ, og indslag fra Køge Gymnasiums Dramahold. Og det hele afsluttes med en minikoncert med bandet Veneer, som har deres rødder i Køge.

I forbindelse med Ungefestival afholdes der blandt andet en fodboldturnering. For tilmelding: Kontakt Dan på tlf. 29262449 eller mail: dr@koge-boldklub.dk.

Herudover suppleres programmet med flere aktiviteter fra fritidsområdet. Se Ungefestivalens program løbende på facebook.dk/ungefestival.

Det er Køge Kommune, som står bag Ungefestival med god støtte fra Get2sport og Køge Boldklub.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk