11. august 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor billedserie: Borgmesteren blev fejret med stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor billedserie: Borgmesteren blev fejret med stil
Opdateret 30. august 2019 kl. 19:12
Ugeavisen Køge - 30. august 2019 kl. 19:09
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgmester Marie Stærke runder 40 år lørdag 31. august, og det blev markeret i hyggelige rammer på Klemmenstrupgård fredag eftermiddag med en yderst velbesøgt reception, som i høj grad illustrerede den omfangsrige omgangskreds, der følger med at være borgmester i Køge Kommune.

Byrådskollegerne mødte talstærkt op, regeringen var repræsenteret, og det samme galdt både nuværende og tidligere nære medarbejdere på rådhuset - og en lang række andre som var med til at sikre et bugnende gavebord og en alenlang talerliste i løbet af eftermiddagen.

Tidligere borgmester Flemming Christensen (K) åbnede ballet som første taler og takkede blandt andet Marie Stærke for et godt og respektfuldt samarbejde gennem alle årene i byrådet - både når de har siddet på samme side af bordet og i de perioder, hvor det ikke har været tilfældet. Også Erik Swiatek (S) og Jeppe Lindberg (LA) hyldede fødselaren for hendes involverende ledelse af byrådet, mens både kommunaldirektør Peter Frost og borgmestersekretær Ulla Madsen holdt både personlige og morsomme taler for 40 års-fødselaren.

Peter Frost kom blandt meget andet ind på Marie Stærkes store kærlighed til Køge, som i høj grad er drivkraften i hendes arbejde, mens Ulla Madsen blandt andet roste Marie Stærkes evne til at jonglere mellem rollerne som mor, hustru og borgmester.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk