19. september 2019
Foto: pm.
gallery icon

Se billedserie

Foto: pm.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor billedserie: 60'er aften i sol, regn og blæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor billedserie: 60'er aften i sol, regn og blæst
LørdagsAvisen - 04. maj 2019 kl. 06:00
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften den 3. maj bød Strædet Køge og Køge Handel inden for til "Rock'n' Roll i Køge midtby med gamle busser og lastbiler, veteranbiler, live musik og dans med toner fra de glade 60'ere - og byens butikker holdt åbent helt til kl. 22.00 med masser af gode tilbud.

Men desværre havde arrangørerne ikke taget de forårs lunefulde vejrguder i ed - aftenen blev nemlig ikke ligefrem beriget af dejligt forårsvejr. Selvom solen kiggede frem mellem skyerne ved starten af arrangementet, så blev den desværre hurtigt overskygget og en kold blæst og regnbyger vil nok være det, som denne første fredag aften i Køge vil blive husket for.

Og det var synd for arrangørerne, der ellers havde stablet et meget flot program på benene.

På Køge Torv var der bl.a. mulighed for at se på veteranbiler fra alle årgange og midt på aftenen var der live musik fra scenen på Køge Torv, hvor Skandinaviens bedste bud på Elvis trykkede den af.

I den nordlige ende af Nørregade ved KØS kunne man nyde musik med Chimbos Revivial, herretøjsbutikken Bogart havde igen i år fået tryllet en række flotte Ferrarier til at skabe den rette stemning, og der kunne købes lækre milkshakes i den store Milkshakebus fra Stacy's.

På Kulturtorvet ved Strædet kunne byens borgere kigge nærmere på gamle veteranlastbiler og busser, der blev budt på live musik med de fra TV kendte Ramblin Bandits, inden en DJ bød på mere musikalsk underholdning.

Køges nye biograf og de omkringliggende restauranter åbnede op for Pink Ladies bod og Rock Bar, og interesserede kunne få ordnet negle og sat hår i bedste Rockabilly-stil i "Beauty Salonen" overfor restaurant Siesta.

Nyd de mange stemningsbilleder fra en fredag aften i Køge der trods vejret trods alt fik ledt tankerne og minderne tilbage til 60'erne.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk