15. juli 2020
VisitKøge har arrangeret en stemningsfuld byvandring i tusmørke med en vægter, og hvor guiden fortæller om den mere mørke side af Køges historie.
VisitKøge har arrangeret en stemningsfuld byvandring i tusmørke med en vægter, og hvor guiden fortæller om den mere mørke side af Køges historie.
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stemningsfuld byvandring med vægtersange og mørke historier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stemningsfuld byvandring med vægtersange og mørke historier
Ugeavisen Køge - 14. oktober 2019 kl. 06:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

VisitKøge har arrangeret en helt særlig byvandring. En byvandring hvor man kan komme med en vægter rundt i Køges hyggelige gader ved tusmørkets frembrud. Salget af billetter starter nu, og byvandringen med vægteren finder sted 22. og 24. oktober.

Dagene bliver kortere, og mørket falder hurtigere på. Og det er med til at skabe den helt rette stemning for den her særlige byvandring, hvor guiden vil fortælle om den mere mørke side af Køges historie, mens vægteren undervejs vil synge gamle vægtersange.

Turen varer cirka 1 1/2 time og starter klokken 19.00. Under byvandringen, hvor man kommer rundt i Køges gader og stræder, fortæller guiden om livet i fordums tid i Køge - særligt med fokus på tiden under hekseprocessen. Samtidig vil der være stemningsfulde indslag med vægtersange og fortællinger om livet som vægter. En tid hvor folk ikke havde ur, men hvor vægteren gik rundt i gaderne og angav tiden, mens de agerede byens vagtmænd, som også holdt ro og orden i byen om natten.

Billetterne koster 60 kroner og kan købes hos VisitKøge. Billetterne kan også bestilles på tlf. 69156170. Passer datoerne for byvandringen med vægteren ikke, kan man altid bestille en guide til sin egen byvandring. Her kan man selv ønske ugedag og tidspunkt, men den guidede tur vil blive uden vægter.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk