23. januar 2019
Steen Rasmussen - fylder 75 år torsdag den 18. januar. Arkivfoto.
Steen Rasmussen - fylder 75 år torsdag den 18. januar. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Steen Rasmussen runder 75 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steen Rasmussen runder 75 år
LørdagsAvisen - 13. januar 2018 kl. 07:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 18. januar fylder Steen Rasmussen, Køge, 75 år.

Steen Rasmussen kom efter endt uddannelse som maskiningeniør fra Danmarks Ingeniørakademi til Ford i Sydhavnen, som planlægningsingeniør.

Efter nogle år blev også de arbejdsmæssige teltpæle rykket til Køge og Junckers, hvor Steen Rasmussen blev ansat som driftsingeniør.

Oliekrisen og byggekrisen i halvfjerserne krævede indskrænkninger hos Junckers, og det blev en anledning til at få nye udfordringer og lære nyt i andre virksomheder.

Men allerede efter få år blev Junckers igen den daglige arbejdsplads, og sammenlagt blev det til mere end 30 år hos Junckers.

Køges erhvervsmæssige udvikling har altid haft Steen Rasmussens store interesse, og han har da også bl.a. været formand for Køge Erhvervsudviklingsråd og DI's regionalforening, samt haft en række andre tillidsposter og sidder fortsat i bestyrelserne for KØS, Produktionshøjskolen og Køge Kulturfond.

De seneste 10 år har Steen Rasmussen været selvstændig konsulent og løser opgaver for bl.a. Køge Kommunes Arbejdsmarkedsråd og Køge Handel.

Resten af den daglige pensionisttilværelse benyttes til golf og hyppige rejser med gode venner sammen med hustruen Jette, ligesom seks børnebørn, der alle bor i Køge, kan holde en travl deltidspensionist beskæftiget.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk