22. januar 2020
Deltagerne i årets Stafet for Livet i Køge gik og løb over 10.000 kilometer i løbet af det 22 timer lange arrangement i weekenden. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Deltagerne i årets Stafet for Livet i Køge gik og løb over 10.000 kilometer i løbet af det 22 timer lange arrangement i weekenden. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet for Livet i Køge venter sekscifret overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet for Livet i Køge venter sekscifret overskud
LørdagsAvisen - 14. juni 2018 kl. 08:00
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirka fem gange frem og tilbage mellem Køge og Paris. Eller omkring en kvart omgang rundt om jorden.

Så langt gik deltagerne i årets Stafet for Livet på Køge Marina, hvor den samlede distance, der blev tilbagelagt af deltagerne i den forgangne weekend, rundede 10.000 kilometer i løbet af det 22 timer lange arrangement. Dermed nåede deltagerne ud på over 1000 kilometer mere end i sidste års stafet - og det endda selv om der var færre deltagere.

Omkring 500 deltagere stillede op i årets Stafet for Livet i Køge i år og var dermed med til at støtte kampen mod kræft, og de gik altså i gennemsnit lidt over 20 kilometer hver. Nogle trak dog pænt op i statistikken - en enkelt deltager var således ude på ruten i samtlige 22 timer, stafetten fandt sted.

Og selv om deltagerantallet har været lidt dalende de seneste år, så var det en tilfreds Christina Hintzmann, der er formand for Stafet for Livet i Køge, som kunne gøre status efter stafetten i varmen på Køge Marina.

"Antallet var fint nok, for vi var i konkurrence med en række andre arrangementer i byen i løbet af weekenden. Til gengæld fik vi mange besøgende fra Havnens dag om lørdagen," fortæller hun.

"Der bliver også flere og flere stafetter rundt omkring i landet. Da vi startede for fem år siden var der 30, men i dag er der 80, og så vil der naturligvis være færre deltagere hvert sted," tilføjer hun om udviklingen.

I både 2015 og 2016 var der omkring 1000 deltagere, mens man sidste år samlede 625. I år kunne man desuden glæde sig over fantastisk vejr med sol og varme hele weekenden.

"Vi kan se, at den gode vejrudsigt trak mange deltagere til i den sidste uge op til stafetten. Det varme vejr betød også, at mange mest gik på den store rute på fire kilometer - da kom man nemlig ud på molen, hvor det luftede lidt, så man kunne blive kølet lidt ned," smiler Christina Hintzmann.

Det økonomiske resultat af Stafet for Livet 2018 er endnu ikke gjort op, men ifølge stafetformanden satser man på et resultat på niveau med sidste år, hvor man fra Køge kunne sende et overskud på 225.000 kroner afsted til Kræftens Bekæmpelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk