5. august 2020
Laboratoriechef Erik Andersen. Privatfoto.
Laboratoriechef Erik Andersen. Privatfoto.
Foto: Susanne Fischer/Foto: Birch & Bøgeskov Erhvervs
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærk udviklingsprofil fejrer 25 års jubilæum hos Dana Lim

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærk udviklingsprofil fejrer 25 års jubilæum hos Dana Lim
Ugeavisen Køge - 11. januar 2019 kl. 09:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Laboratoriechef Erik Andersen har gennem et kvart århundrede arbejdet med udvikling af lim, spartel og fugemasse hos Dana Lim.

I dag, fredag den 11. januar fejrer laboratoriechef Erik Andersen officielt sit 25 års jubilæum hos Nordens førende producent af lim, spartel og fugemasse, Dana Lim. Han har siden ansættelsen i 1994 været en vigtig del af udviklingen i både Dana Lim og branchen generelt.

"Der er sket enormt meget, og et emne som fx miljø, der altid har fyldt meget hos Dana Lim, er nu også blevet en vigtig del af dagsordenen i branchen generelt. Samtidig har den digitale udvikling betydet, at det i dag er langt nemmere at indhente den information, der er nødvendig for at kunne udvikle skræddersyede produkter, som matcher de behov, slutbrugerne har", siger Erik Andersen og fortsætter:

"Noget af det mest spændende ved at arbejde med lim, spartel og fugemasse er netop, at de løser nogle meget håndgribelige udfordringer i en lang række forskellige sammenhænge, lige fra møbelproduktion til efterisolering af parcelhuse. Samtidig har vi hos Dana Lim en kultur, hvor der er kort vej fra idé til færdigt produkt, så vi hurtigt kan hjælpe kunderne med at få løst de udfordringer, de står med, uanset om det er velkendte eller helt nye problemstillinger".

Erik Andersen er oprindeligt uddannet kemiingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet i 1993. Han blev efter studiet ansat som R&D Engineer hos Dana Lim, som på daværende tidspunkt endnu var en mindre limproducent på det danske marked.

Efterfølgende blev Erik Andersen forfremmet til R&D Manager i 2004, inden han fire år senere blev ansat i sin nuværende stilling som laboratoriechef.

Han fortæller, at det især er muligheden for at flytte grænserne for, hvad der kan lade sig gøre, som gør det interessant at arbejde med løsninger til byggeriet og industrien. Dét og så de mange gode kolleger i Dana Lim.

"Vi er nærmest som en familie, hvor fokus hver dag ligger på at hjælpe kunderne til nemmere arbejdsdage ved at løse de udfordringer, som de står med. Vi kommer fremover til at fokusere mere på, hvordan vi kan bidrage til mere langtidsholdbare produkter, der samtidig er nemmere at anvende i nye produkter eller genbruge, som de er. Det er en problemstilling, hvor både vi som producent, vores kunder og resten af samfundet har en stor opgave at løfte", slutter Erik Andersen.

Erik Andersens 25 års jubilæum fejres fredag den 11. januar kl. 13.30 hos Dana Lim, Københavnsvej 220 i Køge.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk