20. marts 2019
Signe Svendsen.
Signe Svendsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærk stemme på scenen på Bygningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærk stemme på scenen på Bygningen
LørdagsAvisen - 24. september 2018 kl. 07:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Signe Svendsen har fundet sit helt eget ståsted på den danske musikscene. En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers.

Hun har turneret flittigt og har et trofast publikum, der nu får mulighed for at opleve den danske sangskriver med band.

"Efter en periode med solokoncerter, synes det er helt på sin plads at fyre lidt op under musikken. Jeg tager nye sange med, som hører til mit kommende album, og glæder mig til at spille koncerter med bandet igen," siger hun forud for touren, der altså blandt andet bringer hende til Køge lørdag 29. september.

Det er en eksklusiv tour, der når landet rundt. En mulighed for at høre en vedkommende sangskriver, sublime musikere og underholdende anekdoter.

Signe Svendsen har udgivet tre albums og spillet et hav af turnéer. Hendes sang "Hjemløse Hjerter" er blevet optaget i Arbejdernes Sangbog og hun blev nomineret til en Danish Folkmusic Award som årets sangskriver i 2016. Singlerne "Strejfer" og "Rift" er blevet spillet flittigt på P4.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige og kommenterende på verden omkring os.

Billetter kan købes via www.bygningen.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk