21. juli 2019
HB Køge direktør Per Rud var trukket i arbejdstøjet for at få rejst skelettet til den mobile tribune på Køge Idrætsparks østside. Foto: pm
gallery icon

Se billedserie

HB Køge direktør Per Rud var trukket i arbejdstøjet for at få rejst skelettet til den mobile tribune på Køge Idrætsparks østside. Foto: pm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportsdirektør trak i arbejdstøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportsdirektør trak i arbejdstøjet
LørdagsAvisen - 25. februar 2019 kl. 06:05
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag formiddag herskerede der stor aktivitet på det nye Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark.

På østsiden var HB Køge-direktør Per Rud trukket i arbejdstøjet for at påbegynde det store arbejde med at rejse den mobile tribune, som en række virksomheder og erhvervsdrivende har købt for at kunne udvide siddekapaciteten til det nye stadion, inden det går løs med første turneringskamp søndag den 3. marts mod FC Fredericia.

Per Rud havde til allieret sig med fru Lisbeth og sønneken Mikkel samt en hjælper fra HB Køge Support - og sammen med leverandørerne af den mobile tribune og folk fra ETK Køge blev der knoklet i godt fem timer på at få "skelettet" rejst og et par enkelte af blå sæder, inden det blev fyraften.

Under "byggeriet" kiggde bl.a. en af initiativtagerne til købet af tribunen, Flemming Christensen forbi, ligesom HB Køges førsteholdstræner Morten Karlsen gav de hårdt arbejdende folk et par gode ord med på vejen. Og på banen trænede HB Køges førsteholdstrup og forberedte sig til søndagens træningskamp - den sidste inden premieren - mod Lyngby.

Arbejdet med at få det sidste af tribunen gjort færdigt fortsætter mandag eftermiddag.

Et nyt stadion med 1.026 siddepladser er en god start - men ikke nok til at bringe HB Køge videre.

Køge Kommune har anlægsloft og p.t. ikke flere penge til at investere i udbygningen af stadion.

Erhvervslivet er i forvejen en meget vigtig del af udbygningen af Køge idrætspark

Den fortsatte udbygning bliver derfor et tæt samarbejde mellem kommune og erhverslivet.

For en lille måneds siden satte tre erhvervsfolk fra Køge, Claus Just, Jørgen Petersen, Flemming Christensen samt direktør i HB Køge, Per Rud, sig sammen for at se på mulighederne for at udvide tribunekapaciteten på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark.

Mødet mundede ud i den gode ide med at se på muligheden for at skaffe mobile tribuner - en idé der skulle afprøves.

Her har samarbejdet mellem Køge Kommune/Byrådet og erhvervslivet også vist sin styrke og den store betydning dette har for at komme videre med projektet.

En række lokale erhvervsdrivende sagde straks ja til at bakke op da de fik en henvendelse om at støtte opsætningen af køb af en mobil tribune på østsiden af stadion.

I alt 15 virksomheder og erhvervsdrivende står bag, at der nu er kommet næsten 400 ekstra siddepladser på Køge Idrætspark.

De 15 virksomheder/erhvervsfolk - én af disse firmaer har tegnet sig for to sponsorater i tribuneprojektet - er Spar Nord Køge. Delfi Technologies A/S. Danske Bank, Køge. Vestergaard & Nielsen A/S. Anders Andersen Rengøring. El-Jensen ApS. Dana Lim. Junckers Industrier A/S, Netto. Jyske Bank, Køge. LørdagsAvisen. Morten Bergstrand. Claus Just og Michael Buhl.

"Stor tak til de virksomheder, som har taget godt i mod vores henvendelse om støtte til projektet", siger Flemming Christensen på vegne af initiativtagerne til tribunen.

Der kan gå 3-5 år, før investorerne bliver færdige med de tre tårnbygninger og dermed er der også længere udsigt til en permanent tribuneløsning, hvis det skal ende op med et stadion, der kan matche kravene til en Superligaen.

Derfor kan en god løsning nu, og i de kommende år, være at se på muligheden for at få anskaffet flere mobile pladser bl.a. via fondsstøtte på kr. 500.000 til 1.000 pladser.

Disse mobile tribuner vil ved en senere permanent investering i tribuner på det nye Køge Idrætspark kunne anvendes på andre idrætsanlæg i kommunen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk