29. maj 2020
Duoen Heebøll & Vinther gæster spillemandsballet på Ellemarkskolen.
Duoen Heebøll & Vinther gæster spillemandsballet på Ellemarkskolen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spillemænd rykker ud af Teaterbygningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillemænd rykker ud af Teaterbygningen
Ugeavisen Køge - 16. oktober 2019 kl. 12:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Spillemandsforening fortsætter sine populære, månedlige spillemandsballer, men denne gang foregår det ikke i Musikcaféen på Teaterbygningen, men helt ekstraordinært i festsalen på Ellemarkskolen, hvor duoen "Heebøll & Vinther" spiller fredag 25. oktober kl. 19.30.

Aftenen starter som sædvanligt med, at Køge Spillemandsforenings eget store orkester, Fællesorkestret, spiller den første halve time, hvorefter aftenens gæster tager over. Folkemusikduoen "Heebøll & Vinther" med Kristine Heebøll og Jesper Vinther har eksisteret siden 2001 og spiller primært til bal. De spiller et bredt repertoire, som tager udgangspunkt i den traditionelle danske dansemusik og i Kristine Heebølls egne melodier. Desuden låner de også melodier fra andre lande og fra andre musikere. Duoen udfordrer og varierer melodierne, leger med temaerne, deres harmonik og rytme ud fra den aktuelle situation. Der garanteres for en intens, energisk og mangfoldig oplevelse med to kompetente musikere, som har stor erfaring, både med koncert- og dansemusik.

"Der er lagt op til en hyggelig og musikalsk interessant aften, så mød op og oplev den gode stemning og festlige musik. Kom, lyt og bliv glad, eller endnu bedre: Kom, lyt, dans og bliv glad," lyder invitationen. Entré til dette arrangement er 80 kr. og billetter sælges i døren.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk