18. oktober 2019
Formanden for Solgårdsparkens Støtteforening, Carl Olli Pedersen (tv), fortalte de fremmødte lidt om foreningens virke og om de opgaver der er at tage vare på når foreningens musikaftener løber af stabelen. I baggrunden ses den hyggelige musikscene. Foto: pm.
gallery icon

Se billedserie

Formanden for Solgårdsparkens Støtteforening, Carl Olli Pedersen (tv), fortalte de fremmødte lidt om foreningens virke og om de opgaver der er at tage vare på når foreningens musikaftener løber af stabelen. I baggrunden ses den hyggelige musikscene. Foto: pm.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solgårdsparken: Flere viste interesse for at give en hånd med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solgårdsparken: Flere viste interesse for at give en hånd med
LørdagsAvisen - 19. juni 2019 kl. 16:10
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bestyrelsen for Solgårdsparkens Støtteforening i Strøby Egede har gennem et kvart århundrede, sammen med en lang række frivillige hjælpere, trukket det store læs, når foreningen fire gange i sommermånederne byder indenfor til musikarrangementer i den smukke grønne oase ved Tryggevælde å.

Men efterhånden er medlemmerne af denne gruppe af hjælpere kommet godt op i årene - og derfor er foreningen i foråret på udkig efter at få sluset nogle yngre og friske kræfter ind til at give en hånd med som frivillige hjælpere når det går løs med musikarrangementerne.

Tirsdag aften havde foreningen inviteret til en informationsaften i Solgårdsparken for at samle interesserede borgere der kunne have interesse i at høre nærmere om arbejdet og evt. give tilsagn om at stille sig til rådighed.

"Der kom ti voksne og to unge friske gutter, som var interesseret i at høre mere om vores frivillige arbejde i foreningen. Så det synes vi da er rigtigt fint. Det er en god start", siger Carl Olli Pedersen, formand for Solgårdsparkens Støtteforening, til LørdagsAvisen.

Formanden bød velkommen og fortalte lidt om foreningens første 25 års virke, hvor sommerens musikarrangementer har været godt besøgte og har været en vigtig indtægtsilde til foreningens virke for at værne om Solgårdsparkens værdier.

"Men efterhånden er gennemsnitsalderen hos de frivillige hjælpere oppe på omkring 76 år og det er tid til at søge nye friske kræfter både til nu og til fremtiden", indledte formanden på humoristisk vis.

"Derfor har vi for at varsle alvoren i dette skåret denne sommers musikarrangementer ned fra fire til to. Så vi er meget glade for at I er mødt frem og viser interesse for at give en hånd med i vores arbejde for de mange gæster der altid møder frem til musikarrangementerne - somme tider er vi oppe på over 2.000 mennesker. Det er både hyggeligt, spændende og giver nogle gode oplevelser - men der er også et stykke arbejde der skal gøres både før, under og efter koncerterne, der normalt slutter kl. 22.00. Vi er altid 30-35 hjælpere i aktion ved et musikarrangement, hvor forberedelserne starter ved 14.00 tiden", fortalte Carl Olli Pedersen, der krydrede sin tale med en række sjove anekdoter fra Støtteforeningens mange arrangementer gennem årene.

De to musikarrangementer i Solgårdsparken denne sommer foregår onsdag den 3. juli med besøg af Lune Carlsen med band (Kim Larsen musik) og onsdag den 7. august hvor The Rocking Ghosts for 20. år i træk stiller op og giver deres bidrag til en lokal folkefest.

Var du forhindret i at møde op til tirsdagens informationsaften, men godt kunne tænke dig at blive en del af de frivillige hjælpere i Solgårdsparken, så kan du rette henvendelse til formand Carl Olli Pedersen på tlf. 2758 3252 eller mail ollipedersen@gmail.com og høre nærmere om mulighederne.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk